o list otwarty dzibar do ...... no własnie nie wiadomo do kogo- nijaka dzibar obiecała że po 4 lipca opublikuje on list otwarty i odpowiedź na niego. ale dała ciała i nic nie odpisała - na hp swoim zwyczajem wklejki nie na temat porobiła.
Wasze wpisy nie nastrajaja mnie do tego aby odpowiadać bo jak widzę bardziej wam zależy na tym aby mnie pogdażyć i obrazić lub napietnować niz faktycznie załatwić problem, jednak ja nie rzucam slow na wiatr, nie musze nikomu nic udiowadniac i to co robię - to robie we własnym imieniu - o które dbam aby pozostało dobrym imieniem oznaczajacym, ze zawsze dotrzymuje słowa - tak wiec minął 4-ty lipca i nie dostałam żadnej odpowiedzi od pani Krystyny Wyrwickiej - Dyrektor Departamentu Polityki Społecznej przy MPiPS - List Otwarty, który wręczyłam na XII OKPS w Częstochowie pani dyrektor przyjęła, wzieła mój nr telefonu oraz adres do korespondencji, czekałam pare dni bo być może pocztą w okresie urlopowym to trwa dłużej, no ale w tej sytuacji po prostu bede musiała wysłać pismo przewodnie do MPiPS wraz z załączonym Listem Otwartym za potwierdzeniem zwrotnym, a w chwili kiedy to zrobię na tej stronie ukaże sie tresc Listu Otwartego
Pohamujcie wiec swoje emocje i jak się nudzicie to zajmijcie sie czymś konstruktywnym zamiast dobijać tych, ktorzy cokolwiek robią - chyba, że jestescie typami mobberów, którzy nie mogac sobie poradzić z wlasnymi problemami wyżywajż sie na innych
mnie nic nie goni i uważam, że sprawa, ktorą poruszyłam w Liście jest na tyle ważka, ze wymaga zastanowienia więc rozumiem, że pośpiech nie jest tu wskazany, ale termin to termin
ludzie dajcie tej kobiecie spokój. Naprawdę zadziwia mnie takie prowokowanie tej biednej kobiety. Rozumiem, jeśli ktoś się podczas wymiany zdań na nią wkurzy i coś napisze, ale żeby tak wywoływać ją, prowokować i dręczyć to naprawdę żenujące.
Czy to piszą naprawdę pomagacze? Co z wami się dzieje, że bez walki z Dzibar nie możecie nic sensownego napisać na forum?
Dajcie już spokój. Jest lato, wakacje, słońce i radość. Życzę odstresowujących urlopów i podwyżek pensji po powrocie