mobbing w DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 3 z 8    [ Posty: 77 ]

Napisano: 03 gru 2008, 21:33

do Brow,na - po analizie osobowości , to masz gościu kłopoty ale sam ze soba, cyt\" Ja już mam wariackie pomysły,ale jeszcze trzymam sam siebie na smyczy.
Walczę o zdrowie i życie żony i mojej 2,5 rocznej córeczki\"
Co to portal dla szaleńców? taki mądry a taki głupi. zapraszam na seans u psychologa, nie jestem drogi.
~obserwator

Napisano: 03 gru 2008, 22:32

Bardzo krótko:
Pocałujcie mnie w rzyć....nie muszę zaśmiecać sobie głowy odpowiadaniem na posty ignorantów...cze ziom..
~john.brown

Napisano: 04 gru 2008, 11:51

a co to jest \"rzyć\", ja znam taka podobną kwestię \"być albo nie być...\"
ale żeby rzyć ????
~sas

Napisano: 04 gru 2008, 12:08

Nie wiesz?no widzisz,może pora się dowiedzieć,odsyłam do literatury....
~john.brown

Napisano: 04 gru 2008, 12:18

Do obserwatora:
Panie Freud,dziękuję że poświęcił mi Pan chwilkę i zajął się analizą mojej osobowości.Jak rozumiem Pan codziennie analizuje osobowości ludzi,których Pan nawet na oczy nie widział.
Będę zmuszony zgłosić Pana kandydaturę do nagrody Nobla w dziedzinie medycyny a może nawet nauki.
Biorąc pod uwagę Pana niesamowite zdolności psychoanalizy sądzę,że nie będzie mnie stać na seans u Pana.
Ale dziękuję,że za darmo zechciał się Pan do mnie odezwać na tym forum,bardzo mi Pan pomógł tymi kilkoma zdaniami.Pozdrawiam.
~john.brown

Napisano: 04 gru 2008, 21:17

wiesz co johny nie rob u afery ze twoja zona padla ofiara mobbingo i nie wiesz co robic. jak nie wiesz co robic to idzcie razem do sądu i to rozwiaze twoj problem, a tak przez te twojeglupie gadanie to po pierwsze nic rozsadnego nie robisz i po drugie zawraasz glowe czytelnikom,. rozumiem wspomniales na poczatku ale bez przesady... caly czas drazysz ten temat. mowie ci idzcie do sądu albo na policje. a jeszcze lepszym pomyslem jest rezygnacja z pracy bo i tak slabo za to placa i nie mow juz o poswieceniu i oddaniu bo jak pojdzie do innego DPSu to skad wiesz ale moze bedzie sie cieszyc lepszym powazaniem i bedzie to robic z wiekszym poswieceniem. tyle odemnie i skoncz juz tą nudna dyskusje.
~ja

Napisano: 04 gru 2008, 21:21

PS tez nie wiem co oznacza slowo \"rzyć\" chyba jakies nowe slownictwo wymyslasz albo trzeba o pomoc prosic profesora Miodka:) i ZYCZE powodzenia w wysjansieniu sytuacji
~ja

Napisano: 04 gru 2008, 23:28

...?
~pusia

Napisano: 05 gru 2008, 20:47

\"rzyć\" to słowo zaciągnięte z gwary, ale nie wiem jakiej. Oznacza nic innego jak część ciała składająca się z dwóch pośladków.
Pan powyżej pewnie chciał żebyśmy wszyscy odczepili się od niego
~dorota1

Napisano: 06 gru 2008, 0:17

Ooooojjj widzę,że pan/i \"folwark zwierzęcy\" w swoim czasie odpadł(a) w naborze na psychologię...No cóż...nie udało się spełnić marzeń o zostaniu psychologiem,bo było się za słabym na studia psychologiczne i stąd ta frustracja, zazdrość i kompleksy. Co do życzeń powodzenia na \"nowej drodze zawodowej\":spokojnie...dobry psycholog/pedagog zawsze znajdzie sobie pracę.Poza tym psychologiem się jest, a dyrektorem(nawet neutralnym)bywa...Widzi pan/i różnicę??
~Arbiter elegantiarum

Strona 3 z 8    [ Posty: 77 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x