modyfikowanie szablonów - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 14 maja 2020, 14:39

sprawdzałam w systemie sow o nie ma tej zmiennej tj {AsM2DodatekKwota}. Czy w związku z powyższym w szablonie pisma można dodawać swoje dodatkowe zmienne. jak pisałam wcześniej w piśmie mieliśmy zawartą kwotę dodatku.
czekoladka2020
Praktykant
Od: 24 mar 2020, 15:37
Zajmuję się: dofinansowania PFRON, piecza zastępcza

Napisano: 14 maja 2020, 14:51

W umowach taka zmienna jest, w pismach niestety nie. A zgłaszałem kiedyś na szkoleniu, żeby ujednolicili zmienne, aby były takie same w pismach i umowach. Widocznie nic z tym nie zrobili.

Odpowiadając na pytanie, tak, możesz dodać do 5 własnych pól, np. {Pole1}. Później podczas generowania pisma musisz pamiętać żeby wpisać w odpowiednie pole kwotę dodatku i SOW sam uzupełni szablon pisma tą kwotą.
Milosz90
Referent
Od: 06 mar 2020, 9:00
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd

Napisano: 14 maja 2020, 15:01

dzięki za odpowiedź. zwróciłam uwagę,że inne zmienne są przy szablonach pism a inne przy umowach.Nie czuję się jeszcze pewnie w SOW. Pomyślę, czy zastosuję szablon podając łączną kwotę czy stworzę oddzielnie pismo dla każdego wnioskodawcy. pozdrawiam
czekoladka2020
Praktykant
Od: 24 mar 2020, 15:37
Zajmuję się: dofinansowania PFRON, piecza zastępcza

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x