moje gratulacje dla solidarności - HYdE PaRK

Strona 2 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 22 cze 2010, 17:21

Dzidka, nie wiem czy jest tu co gratulować. Mieszkańcy chyba pomylili wybory. Co ma prezydent do drogi gminnej??? Będą wybory samorządowe to wtedy będzie miało to sens, jeżeli oczywiście wcześniej nie rozpocznie się remont.
Nie obrażaj pracowników socjalnych, doskonale potrafimy radzić sobie z problemami, gdyby było inaczej szpitale psychiatryzcne pełne byłyby nas. Często zamieszczasz linki do różnych artykułów nie związanych z pracą socjalną - proszę nie udowadniaj, że wszystko co dzieje się dookoła ma z tym związek- dodajesz do tego swój komentarz (masz prawo) jako ten głos rozsądku. Ale my mamy prawo mieć odmienne zdanie.
Rozumiem, że czujesz sie nadal pracownikiem socjalnym i bardzo dobrze, zabieraj więc głos w sprawach tego dotyczących.
~socjal

Napisano: 22 cze 2010, 17:28

Proszę o przeniesienie postu do HYDE PARK.

~do admin

Napisano: 22 cze 2010, 17:29

~do admin

~do admin

~do admin

Napisano: 22 cze 2010, 19:22

a wystarczyło tylko przeczytać, fakt jest faktem - kto tu komu ubliża? Walkę z wykluczeniem społecznym trzeba zacząć od siebie - od swojego otoczenia, ale jeżeli problemu sie nie dostrzega nawet wtedy kiedy informacja jest podsunięta pod nos no to co można zrobić? przecież trzeba sobie ulżyć, prawda? Istotnie przepraszam pracowników socjalnych - mam nadzieję, że wpisy powyżej nie były wasze, przecież Wy wiecie co to jest wykluczenie społeczne, którego elementem jest także korzystanie z komunikacji
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 22 cze 2010, 19:24

albo raczej utrudnienia lub brak możliwości korzystania z bezproblemowego dojazdu
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 22 cze 2010, 19:42

to przykre - nic do Ciebie nie dociera.

2010-06-22 15:21
Re: moje gratulacje dla solidarności
wysłane przez ~socjal dnia 2010-06-22 15:21:41
~socjal

Dzidka, nie wiem czy jest tu co gratulować. Mieszkańcy chyba pomylili wybory. Co ma prezydent do drogi gminnej??? Będą wybory samorządowe to wtedy będzie miało to sens, jeżeli oczywiście wcześniej nie rozpocznie się remont.
Nie obrażaj pracowników socjalnych, doskonale potrafimy radzić sobie z problemami, gdyby było inaczej szpitale psychiatryzcne pełne byłyby nas. Często zamieszczasz linki do różnych artykułów nie związanych z pracą socjalną - proszę nie udowadniaj, że wszystko co dzieje się dookoła ma z tym związek- dodajesz do tego swój komentarz (masz prawo) jako ten głos rozsądku. Ale my mamy prawo mieć odmienne zdanie.
Rozumiem, że czujesz sie nadal pracownikiem socjalnym i bardzo dobrze, zabieraj więc głos w sprawach tego dotyczących.

[Wyslij odpowiedz]

SAMA NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!!!!!!!!!
PRZESTAŃ OCENIAĆ INNYCH!!!
Mnie jest już wstyd za Ciebie, a się nie znamy.
~do dzibar

Napisano: 22 cze 2010, 20:43

chora kobieta z tej dzibar - dajcie jej spokój
~ech

Napisano: 22 cze 2010, 21:38

i vice versa
~och

Strona 2 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x