2010-06-19 14:47
Re: Reaktywacja PTPS
wysłane przez ~i dnia 2010-06-19 14:47:14
~i
i mamy nowy dzień!
Panie Andrzeju!
Wczoraj podałem kilka \"może\" i odniósł się Pan do żadnego.
To mam propozycję:
NOWY DZIAŁ na forum - USTAWA O ZAWODZIE PRACOWNIKA SOCJALNEGO.
A w nim np.
1) założenia pomarańczowej inicjatywy,
2) założenia (ustawa ) gliwicka
3) ustawa PTPS
4) ustawa z Sejmu
5) ustawa Wiceministra Cezarego Miżejewskiego (chyba taka była - a jak widzę na innym poście Pan Cezary udziela się na forum),
6) projekt ministerialny - pewnie udostępnią, a jak nie to będzie jakiś sygnał dla środowiska,
7) projekt Poselski,
8) inne projekty środowiska.
Jest nad czym dyskutować. Jest w czym wybierać a może uda się zrobić coś nowego.
A potem, no cóż szukać sojuszników i zawodowych lobberów.
dzibar co sądzisz na ten temat?
Tam nic nie piszesz, a może już Ciebie to nie interesuje?
Zdzisławo. Sam widzisz jakie są reakcje na twoje posty. Więc czemu nie dasz sobie spokoju z wrzucaniem tu lróżnorodnych linków. Znajdz sobie może jakieś inne forum.....
Ja tu zaglądam by komuś pomóc rozwiązać problem oraz by sama czasem zasięgnąc rady...
Nie mam siły na czytanie jakiś tekstów i wywodów, a tym bardziej na swoje filozofie...
Nie zasmiecaj forum, proszę
No właśnie jakie są reakcje? i dlaczego są skoro moje posty są nic nie warte? PS w prawym górnym rogu jest hiperłącze pod tajemniczą nazwą \"zgłoś do moderacji\"
dzibar jesteś - grzecznie pisąc - nieprzemakalna , co prawda twierdzisz, ze Polacy nie gęsi... ale też krowa, która ryczy mało mleka daje...
Odpuść sobie dzibar, zapytaj kogos bliskiego co o tym wszystkim sądzi, może Ci ktoś bliski wytłumaczy i doradzi...
Przeczytaj - jakie są reakcje i wyciągnij w końcu wnioski!
Dajcie jej spokój.
Nie reagujcie na wpisy.
Tylko w ten sposób sprawimy, że wreszcie i ona da nam spokój.
Tak wiem to będzie wykluczenie, ale widzisz dzibar w każdym społeczeństwie również naszym istnienie wykluczenia jest konieczne jako środek dyscyplinujący i usuwający chorobę z danej społeczności, a taką właśnie chorą tkanką najwyraźniej jesteś.
Tak więc apeluję, skoro jak wynika z wypowiedzi, wszyscy mamy dość dzibar, przestańcie wogóle zwracać na nią uwagę i odpowiadać na jej posty.
W końcu do niej dotrze, bo dopóki ma audytorium to nie zamilknie.