010-06-22 20:00
Re: moje gratulacje dla solidarności
wysłane przez ~do dzibar dnia 2010-06-22 20:00:22
~do dzibar
z innego postu:
2010-06-19 14:47
Re: Reaktywacja PTPS
wysłane przez ~i dnia 2010-06-19 14:47:14
~i
i mamy nowy dzień!
Panie Andrzeju!
Wczoraj podałem kilka \"może\" i odniósł się Pan do żadnego.
To mam propozycję:
NOWY DZIAŁ na forum - USTAWA O ZAWODZIE PRACOWNIKA SOCJALNEGO.
A w nim np.
1) założenia pomarańczowej inicjatywy,
2) założenia (ustawa ) gliwicka
3) ustawa PTPS
4) ustawa z Sejmu
5) ustawa Wiceministra Cezarego Miżejewskiego (chyba taka była - a jak widzę na innym poście Pan Cezary udziela się na forum),
6) projekt ministerialny - pewnie udostępnią, a jak nie to będzie jakiś sygnał dla środowiska,
7) projekt Poselski,
8) inne projekty środowiska.
Jest nad czym dyskutować. Jest w czym wybierać a może uda się zrobić coś nowego.
A potem, no cóż szukać sojuszników i zawodowych lobberów.
dzibar co sądzisz na ten temat?
Tam nic nie piszesz, a może już Ciebie to nie interesuje?
[Wyslij odpowiedz]
ludzie, czy nie \"widzicie\", że ta kobieta ma problemy z psychiką, ona tego nie rozumie, ale tak to juz jest. \\pałna ignorancja to jedyny sposób na taki problem.
Ja akurat wypowiadam się w niewielu postach - to po pierwsze, a ci którzy tak bardzo chcą mnie ośmieszyć zachowują się właśnie jak natrętne muchy, nekając swoimi komentarzami atakujacymi osobę - to o nich świadczy ( a Polacy nie gęsi..............)
Poza tym mam akurat sprawę o mobbing i jestem pod stałą kontrola psychiatryczna wiec Jan zapewniam cie, ze to ktoś inny ma problemy z psychika - ja o swoje zdrowie psychiczne dbam.
Zdzisławo Barlik - masz stałą kontrolę psychiatryczną, jak sama piszesz, potrzebujesz zapewne spokoju, daj sobie sobie luz, nie zaglądaj nas denerwujące Cię fora, lecz się
Mania jak piszesz uzywając Bazwiska kogoś to miej odwagę sie podpisac wowczas bede wiedziała, ze jesteś osoba poważna, a nie tylko slabym człowieczkiem, ktory lubi pastwić sie nad innymi
Ja słaby człowiek i w ogóle dno mam wadę: czytam ze zrozumieniem, a ty dzibar piszesz bezrozumnie, a potem masz pretensje
Dzibar sama podajesz swoje nazwisko (pod protestem) - do kogo masz pretensje!