blebleble..
kobieto idź gotuj obiad albo zajmij się dziećmi!!! bo nie rozumiesz nic.
ps. " przelew krwi jest bochaterstwem" - to słowo wypada pisać poprawnie BOHATER
Będę pamiętać. A Ty mów synom,że byli bohaterami. Ja swoim mówię.Elmer pisze:Aniele pamiętaj:
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci skurwiele umierali za swoją".\
Patton
Aniele,rozdzielc po katach to mozesz sobie w domku,a ja pisac bede co mysle ,a myslenie o bohaterstwie to dawalam sobie wciskac w szkole(jak i mnostwo innych rzeczy z ktorych 90% okazalo sie niepotrzebne).Od tego czasu doroslam i mysle sama a nie pod publiczke i takie sa po prostu moje wniski.A ze telewizja polska jak i szkola kochaja maglowac temat wojen (a juz najlepiej druga swiatowa) i niektorzy sie daja wkrecic w ten mlyn to rozumiem i przykro po prostu patrzec.Möj dziadek umarl w obozie koncentracyjnym i co,mialabym dzieci z tego powodu regularnie druga wojna torturowac?We wszystkim musi byc umiar a pewna doza rozsadku tez nie zaszkodzilaby.[Anioł*] pisze:blebleble..
kobieto idź gotuj obiad albo zajmij się dziećmi!!! bo nie rozumiesz nic.
ps. " przelew krwi jest bochaterstwem" - to słowo wypada pisać poprawnie BOHATER