Mowa nienawiści - HYdE PaRK

Strona 5 z 12    [ Posty: 120 ]

Napisano: 11 gru 2012, 10:46

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 11 gru 2012, 10:50

się chłopcy pokłócili o kaskę i poszło na ostro - co to tego ma pis, smoleńsk i takie tam rzeczy?
~do dzibar

Napisano: 20 lut 2013, 21:48

Znowu wraca temat walki z mową nienawiści. Ciekawe czy nasi posłowie potraktują go poważnie. Trudno będzie stworzyć zadowalające wszystkich prawo. Nawet ostatni wybryk na wykładzie pani Środy nie dla wszystkich był zły.
~Adam

Napisano: 20 lut 2013, 21:59

i to jest tragiczne - bojówki nacjonalistyczne
~oko

Napisano: 20 lut 2013, 22:04

jak to małpy wszechpolskie
~podobno...

Napisano: 20 lut 2013, 22:32

Pitbulle pisu.
~Adam

Napisano: 23 lut 2013, 10:49

wg mnie np dzibar stosuje mowę nienawiści, wg niej tylko nacjonalistyczny PIS ma rację, a Polska to kraj kościelny
~oko

Napisano: 23 lut 2013, 11:43

~~oko to, ze masz problem z percepcją i wyciągasz niewlaściwe wnioski ( wygodne tylko dla ciebie) to twój problem, jak też fakt, ze każdy sądzi po sobie ( a to w kwestii mowy nienawiści - i tu fakty też mówią za siebie, bo to nie ja ciebie nękam tylko ty mnie)
a co do reszty to nazywam rzeczy po imieniu w przeciwieństwie do twoich uogolnień i piętnowania ludzi ( więc czyjas to mowa nienawiści \" kto mieczem wojuje od miecza ginie, a ty jesteś przykładem typowego rzepa, który aby zaistnieć musi się przyczepić do czyjegoś ogona, aby slizgać się po jego plecach )

2013-02-22 18:52
Re: kto się boi internetu cz. II
wysłane przez ~oko dnia 2013-02-22 18:52:57
zgłoś do moderacji

~oko

do powyżej - nie reaguj, nie ma sensu, dzibar jest we własnym polekowym świecie

+ dodaj odpowiedź

2013-02-23 09:27
Re: kto się boi internetu cz. II
wysłane przez dzibar dnia 2013-02-23 09:27:52
zgłoś do moderacji

dzibar

nowy
Ja leków nie biorę bo leków brać nie muszę i wmawianie mi choroby psychicznej jest z twojej strony proba usprawiedliwienia swojej ignoraccji ( czytaj niewiedzy , bezradności i bezsilnosci)
- nie boję się rzeczy nazywac po imieniu - bo prawda zawsze na wierzch wyplywa predzej czy później.
Najlepszy dowód poniżej: kraj Szwecja, ktory teraz ma bardzo wysokie standardy, ale jakim kosztem? kosztem czyjego dorobku?
Nieraz trzeba poświęcić życie aby prawda wyszła na ja, dlatego dziękuję Bogu, ze się nie przejmuję juz takimi ignorantami jak ty i twoje opinie o mnie - życie mnie nauczyło aby robić swoje i co w mojej mocy dobrze czynić, a reszta w rękach Boga ( i jak widzisz radzę sobie dobrze, a bedzie jeszcze lepiej:))

a złodziej zawsze będzie złodziejem i ja nazywam rzeczy po imieniu - bez względu na to czy dotyczy to rzeczy materialnej ( tak jak w przypadku Szwecji i ponizszego lincka), myśli czy też zdrowia (wampiry emocjonalne takie jak ty ~~oko

nie przejmuję się tym bo wiem, ze mam niewielki na to wplyw i takie stresory juz na mnie nie maja nareszcie wplywu ( na zasadzie : co cie nie zabije to cie wzmocni) - człowiek honoru nigdy nie dopusci do tego aby go nazwano zlodziejem i szkode naprawia, a we mnie jest ta siła, ze potrafię nazwać rzeczy PO imieniu bez wzgledu na to czy to się komuś podoba czy nie i to już nie mój problem co złodziej z tym zrobi - BO TO PROBLEM ZŁODZIEJA

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpos ... omosc.html

W przypadku Szwecji uważam, ze sprawe należy konsekwentnie naglasniać i walczyć o odzyskanie dobr dziedzictwa polskiego zrabowanego Polsce w czasie potopu szwedzkiego

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 23 lut 2013, 12:16

masz swoje posty to się tam wyżywaj, odczep się od ludzi, a twój wpis jest dowodem na mowę nienawiści, całe szczęście że przestałaś już ubliżać pracownikom socjalnym, potrzebujesz wroga to sobie go znajdź gdzie indziej, a leki może warto brać?

pisałaś że masz PTSD, warto leczyć
Zespół stresu pourazowego

Zaburzenie stresowe pourazowe
ICD-10 F43.1
Zaburzenia po stresie urazowym
DSM-IV 309.81
DiseasesDB 33846
MedlinePlus 000925
MeSH D013313

Zespół stresu pourazowego, zaburzenie stresowe pourazowe, PTSD (ang. posttraumatic stress disorder) - rodzaj zaburzenia lękowego będący efektem przeżycia traumatycznego wydarzenia[1].

Zaburzenie lękowe spowodowane przez stres o dużej sile, powodujący kryzys psychiczny, przekraczający ludzkie przeżywanie (wojna, zgwałcenie, przebywanie w obozie koncentracyjnym). Jest to opóźniona lub przedłużona reakcja. Początek zaburzenia występuje po okresie latencji, który może trwać od kilku tygodni do kilku miesięcy. Przebieg ma charakter zmienny, ale w większości przypadków można oczekiwać ustąpienia objawów. Czynnikami predysponującymi mogą być zaburzenia osobowości (osobowość anankastyczna, osobowość asteniczna) lub wcześniejsze dekompensacje nerwicowe (nie są one konieczne dla jego wystąpienia).

U niektórych osób zaburzenie może utrzymywać się przez wiele lat i przejść w trwałą zmianę osobowości (ICD-10 F62.0 Trwała zmiana osobowości po katastrofach (po przeżyciu sytuacji ekstremalnej)).

Z historii wojen znane są różne określenia na zaburzenia przypominające zespół stresu pourazowego, takie jak: nerwica okopowa, drażliwe serce, szok wywołany wybuchem[2][3].
Spis treści

~do dzibar

Napisano: 23 lut 2013, 14:15

Dzibar bardzo przeżyła zwolnienie. To był cios w psyche.
~Adam

Strona 5 z 12    [ Posty: 120 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x