Wypłaty to nie wszystko, a samo postępowanie wobec dłużników to już sporo zachodu więc wątpię czy byś chciała całość FAaniunia111 pisze:to prawda ale ale mówimy o FA bo na to są te 3%
Wypłaty to nie wszystko, a samo postępowanie wobec dłużników to już sporo zachodu więc wątpię czy byś chciała całość FAaniunia111 pisze:to prawda ale ale mówimy o FA bo na to są te 3%
u mnie jest tak samo z tych 3% idzie na płacę koleżanki co prowadzi FA, płacę księgowej, telefony za cały Ośrodek i jest kwiecień a słyszę od księgowej ze nie mam już na zakup materiałów biurowych,aniunia111 pisze:U mnie jest zupełnie inny problem. ja może i dostałabym podwyżkę bo wyrabiam ładne 3 % więc byłoby z czego ale co z tego jak muszę utrzymać koleżankę z funduszu alimentacyjnego. Ona nie wyrabia nawet na swoją pensję więc z czegoś jej muszą dać nie mówiąc że z moich 3% idzie na koszty utrzymania. Więc jak idę po podwyżkę to co słyszę- że nie ma kasy bo 3% na nasz dział nie możemy przekroczyć. Czyli ja pracuję jeszcze na kogoś. Dobre nie