nagrody, premie i itp. - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 05 sty 2015, 11:53

; robi,[*] robi rozeznanie środowiska , po czym wciska asystenta , czasem postraszy psychologiem i ma na wszystko wywalone . (co najwyżej skupia się od strony kaligrafii na tworzeniu notatek służbowych ).
!!!!!!!!!!!!!!

Napisano: 05 sty 2015, 13:33

A pamiętacie, jak emilia pisała, że pracę asystenta wykonuje dyrektywnie zza biurka i nie musi jeżdzić w teren, żeby wiedzić, co dzieje się w rodzinie? A to co wypisuje, ze psycholog i pedagog idą "na pierwszy ogień", to już całkowita głupota. Żenująca żenada.
Nie ma takiej opcji, aby stała się kieronikiem z powodu kompetencji, musiały zadziałać inne kryteria... ;)
O dzięki Ci, Niewypowiedziany, że nie muszę mieć takiej kierowniczki!
Trzymajcie się dziewczyny z opsu emilii, to nie potrwa długo...
aśka

Napisano: 05 sty 2015, 15:33

Aśka się zastanawia i pisze " Nie ma takiej opcji, aby stała się kierownikiem z powodu kompetencji, musiały zadziałać inne kryteria... :?:

Aśka - nie ogarniesz ! ale żeby było ciekawiej AR byłam przez rok...szkoda- ale to był po prostu jeden z etapów. Trzeba się rozwijać zawodowo w szybkim tempie. I dobrze..

Ale co mnie rozbawiało ? Czytam Twój post i śmiać mi się chce ...bo jestem tyle co po rozmowie, kawowo- służbowej z pewnym kuratorem ( bardzo sobie cenię tego człowieka ) i wiesz o co on pyta na do widzenia ? czy nie chciałabym być kuratorem społecznym ( po godzinach pracy bo jest taka możliwość....dodatkowo ) hmmm byłam zaskoczona ?- no fajne by to mogło być,myślę sobie , jak by to nie kolidowało z funkcją, to ja wiem?
Ale pomijając moją decyzję w tej sprawie. Faktycznie czytam Ciebie i zadaję sobie pytanie - co jest grane i o co chodzi ?
Wiem :!: ...to moje nogi. I to jest cały klucz ! mam bardzo ładne nogi. Buzię też mam ładną - ale nogi to mój atut :P
Chciałabym wierzyć, że powodem są moje kompetencje no i osobowość rzecz jasna- ale nie ma się co oszukiwać. Ja- to nie to samo co TY. Nieprawdaż gwiazdo ;)
Emilie

Napisano: 05 sty 2015, 16:25

Emilia - "nie ogarniesz".
Bo JA jestem nie tylko ładna, ale i mądra. Moje atuty to: całe doskonałe ciało, no i ten intelekt...
Nie ogarniesz.
Żyj sobie szczęśliwie w tej swojej projekcji.
Bez odbioru. Brak wspólnych fal.
Aśka

Napisano: 05 sty 2015, 17:00

Jest wielka różnica pomiędzy ludźmi - zabawnymi a " zabawnymi"- ja wolę tych zabawnych.
Pozdrawiam zatem serdecznie. Fajnie by było kiedyś porozmawiać na tych samych falach.;) Liczę..
Emilie ;)

Napisano: 05 sty 2015, 17:15

Emilionie sama przenosisz uwagę czytelników na swoje ciało a potem będziesz kwiczeć, że ktoś coś zobaczył, albo co gorzej tam nikt nic nigdy nie zobaczył. Intelekt gdyby był sam by się obronił, a tak... żal pani kierowniczko.
Dla cierpliwych i dociekliwych - spójrzcie w historię tego forum - jakie pytania to stworzenie zadawało jak zaczynało - majstersztyk infantylizmu. W odpowiedzi zawsze tysiące uwag na temat jej ortografii.
Emilionie, nie wysilaj się i nie odpowiadaj, bo twoje mądrości mam w ... d.
kotylia

Napisano: 05 sty 2015, 18:24

Kotylia
Jestem przekonana, że nie tylko to masz w ...d.
A patrzyłaś Ty czy masz głowę na swoim miejscu ?? no widzisz ? znowu to samo
ech ty gimnastyczko;)
Zadbaj więc o siebie - bo roztargniona jesteś..

ps. nie musiałam się wysilać ..powoli dopijam kawę po pracy..wychodzę.
Miało być o premiach i nagrodach a skończyło się jak zwykle na d...e.
Emilie

Napisano: 06 sty 2015, 19:58

Jakie to wszystko niesmaczne :mrgreen:
Prawda jest taka, że zawód pracownik socjalnego jest trudny, asystenta rodziny również, zresztą tak samo, jak pedagoga, lekarza, sprzedawcy, kierowcy mechanika ...etc.
A stanowisko kierownika - no też jest trudny. Wiem to z autopsji. Jeszcze trudniej jest być człowiekiem w tym "wyścigu szczurów" .... I my zajmujemy się "malutkimi ludzikami"???? Ohyda.
Taki ktoś

Napisano: 07 sty 2015, 11:25

Tak wypłacam moim wszystkim pracownikom nagrody i dodatki specjalne w różnych wysokościach w zależności od wykonanej pracy. Jestem kierownikiem małego Ośrodka, akceptuję wszystkie wywiady, podpisuję wszystkie decyzje, znam wszystkich pracowników osobiście, prowadzę także sprawy personalne, lista obecności znajduje się w moim maleńkim pokoju (1,5 x 2,5 m ) więc codziennie widzę się z wszystkimi, z którymi piję wspólną kawę omawiając jednocześnie rozwiązania problemów naszych klientów. Pozdrawiam i życzę wewnętrznego spokoju.
Ika 2

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x