NIE dla dwudniowych wyborów ! - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 01 kwie 2011, 23:39

nawet mnie nie zaskoczyłeś ubóstwem myśli i jakością wypowiedzi
~Łukasz

Napisano: 02 kwie 2011, 0:15

ale głupoty
~456

Napisano: 02 kwie 2011, 0:44

ani ty chłoptasiu \"swoimi\" cudzomyślowklejkami
~i

Napisano: 02 kwie 2011, 0:57

Po czym można poznać, że poruszony temat jest naprawdę istotny, a po drugie nie na rękę ekipie rządzącej? Ano po tym, że im bardziej trafiony tym gorętsze apele o nie dopuszczanie do jego publikacji.

Pozdrawiam wszystkich nibydemokratów, którzy moskiewską szkołę demokracji wyssali nawyraźniej z mlekiem matki komunistki!
~crvena

Napisano: 02 kwie 2011, 14:31

tyle się mówi o oszczędzaniu, o zaciskaniu pasa, o zlej komunikacji.
Przecież na wszystko jest sposób i na wszystko jest czas. Pracownicy socjalni docieraja nawet do najtrudniejszych środowisk, maja kontakt ze wszystkimi ( nawet z \"wariatami\" jak to ujął - mam nadzieje, ze nie pracownik socjalny ) - na tym wlasnie polega specyfika naszego niewatpliwie nieporownywalnego z żadnym innym zawodu.
Dostrzeżenie tego jest juz wystarczającym powodem aby ten post był traktowany poważnie w demokratycznym kraju.
Informacje rozchodza się za pomoca rożnych źródeł, a perspektywiczne myślenie daje mozliwosc zaoszczędzenia środków, zorganizowania srodowiska lokalnego oraz przede wszystkim do zwiekszenia dyscypliny i odpowiedzialności obywatelskiej.
Takie sa moim zdaniem argumenty i uważam, ze nic na siłę. Rządy na siłę bo pan Tusk komuś pasuje bo jeszcze za mało sie na czymś zna to nie w porządku wobec wielu milionow Polaków, ktorzy doslownie swoja krwawicą codziennie zmagaja sie z trudnościami życia codziennego.
Uświadomienie sobie faktu, ze potrzebny jest Polsce rząd dobrej woli, a nie rzad konkretnej partii byloby juz pierwszym dobrym sygnałem, ze idziemy naprawdę w strone demokracji faktycznej
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 02 kwie 2011, 23:40

zaciskaj dziba zaciskaj - jak tam licytacja marzec się skończył?
~a...

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x