nie mogę wprowadzić wniosku dla członka rodziny który był już jej posiadaczem
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie mogę wprowadzić wniosku dla członka rodziny który był już jej posiadaczem
Pani złożyła wniosek o KDR dla członka rodziny wielodzietnej który był już wcześniej jej posiadaczem tj. dla córki która rozpoczęła od 1 października studia. Wcześniej miała przyznana kartę do 30.09.201r. Jednak nie mogę tego wniosku wprowadzić nie podświetla mi się wogóle opcja planowany termin ukończenia nauki. Co robię źle?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: nie mogę wprowadzić wniosku dla członka rodziny który był już jej posiadaczem
już mi się udało podświetliła się opcja wyboru szkoły i wstawienia terminu zakończenia nauki jednak wyświetla mi się komunikat brak wystarczających danych do automatycznego wyznaczenia terminu ważności, ktoś wie dlaczego?
- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Re: nie mogę wprowadzić wniosku dla członka rodziny który był już jej posiadaczem
to wpisz samemu te datę na końcu i po sprawiePrzemek_P pisze: 09 paź 2019, 14:21 już mi się udało podświetliła się opcja wyboru szkoły i wstawienia terminu zakończenia nauki jednak wyświetla mi się komunikat brak wystarczających danych do automatycznego wyznaczenia terminu ważności, ktoś wie dlaczego?

"To err is human, to forgive is divine"
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wiem że mogę wpisać sama ale zastanawiam się dlaczego nie wchodzi z automatu?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie pamiętam czy dla szkoły wyższej zawsze wyznaczało. A może ta data przekracza jego wiek 25 lat? Tzn. karta dla dziecka uczącego się, nie może być na okres dłuższy niż do ukończenia przez niego 25 lat.Przemek_P pisze: 10 paź 2019, 7:48 wiem że mogę wpisać sama ale zastanawiam się dlaczego nie wchodzi z automatu?
Art. 11 ust. 1 pkt 3
3) dziecku powyżej 18. roku życia - odpowiednio do dnia 30 września następującego po końcu roku szkolnego, w którym jest planowane ukończenie nauki w danej placówce, lub, w przypadku szkoły wyższej, do dnia 30 września roku, w którym jest planowane ukończenie nauki w danej placówce, zgodnie z oświadczeniem, o którym mowa w art. 10 ust. 4 pkt 4, nie dłużej jednak niż do ukończenia 25. roku życia;
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie dziecko ur. w 2000r. planowany termin ukończenia szkoły wyższej 2024
-
- Praktykant
- Zajmuję się: prac. socjalny
- Kontakt:
Nigdy nie wyznaczało z automatu dzieciom powyżej 18 roku życia, trzeba samemu wprowadzić datę.
Oprócz nie mogę wprowadzić wniosku dla członka rodziny który był już jej posiadaczem - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Błąd przy zamówieniu kart
zły termin ważności karty, pomóżcie
Karty tylko dla rodziców a teraz same dzieci?
Brakujące oświadczenie
wniosek o nową formę i przedłużenie
karty elektroniczne i przedłużenie
Szkolenia online z obsługi SI KDR
brak wystarczających danych do automatycznego wyznaczenia terminu ważności
rodzina zastępcza a wiek dziecka czy przyznać kartę
Przyszły karty i nie moge potwierdzic odbioru
zmiana nazwiska a przyznana karta
KDR przedłużenie karty
karta elektroniczna - niezarejestrowana
Karta elektroniczna - proszę o szybką pomoc
środki na reazlizację KDR