NIENAWIŚĆ - HYdE PaRK

Strona 4 z 6    [ Posty: 54 ]

Napisano: 03 wrz 2013, 12:31

znowu dzibar i jej wywody a komu to jest potrzebne
~ewa

Napisano: 03 wrz 2013, 12:44

Nam wszystkim - którzy nie zdajemy sobie niejednokrotnie sprawy z tego do czego moze doprowadzić NIENAWISĆ - ku przestrodze, bo jestesmy prosta droga w kierunku zagłady i to już sie dzieje ( wystarczy POczytać posty: standardy PO czy Wotum nieufności dla rzadu PO przerzucone do Hyde Praku)

Film na początku postu pokazuje skutki takiej niewiedzy i presji jaką ( nawet w ludziach sumienia) w decydujących momentach
presja innych ( czytaj tłumu) z człowieka dobrej woli robi kata
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 03 wrz 2013, 13:21

dzibar a kogo Ty tak nienawidzisz.
~ewa

Napisano: 03 wrz 2013, 13:28

WSZYSTKICH, którzy raczą myśleć
~odpowiedź

Napisano: 03 wrz 2013, 13:39

Rozumiem.
~ewa

Napisano: 03 wrz 2013, 14:47

Sama z sobą rozmawiasz? Nie wmawiaj mi uczuć, których nie doznaje poniewaz znalazłam dla siebie skuteczna ochronę - mianowicie wiare w Boga i modlitwe, która pozwala mi wszystkich usprawiedliwic. Ja jak kazdy wierzący katolik wyznaje wartości
dzieki którym staram sie nie przekraczac granic dlatego rozumiem dlaczego ty, która widzisz, ze mam konkretne argumenty, które jasno dowodza logice przedstawionego w tym poscie procesu dowodowego dot. nienawiści - próbujesz mnie napietnowac - czujesz sie PO prostu zagrożona i chcesz obrócic kota ogonem,
Ja tlumaczyc sie nie mam zamiaru
Polacy nie gesi........................i widać to coraz lepiej nie tylko na tym portalu.
Są ludzie którzy jezeli już nie sa przyzwoici to chociaz starają się żyć uczciwie i sa tacy, jak pies ogrodnika \"sam nie zje i komus nie da\" - zazdrosni, którzy potrafia tylko burzyc to na co inni latami pracuja w pocie czoła czyli po prostu rzetelnie wykonując swoje obowiązki.
Tak wiec ~~ewa jest faktem historycznym, ze zerwałaś zakazany owoc, a teraz chcesz ten grzech przerzucic na mnie tyle tylko, ze ja majac wolna wole dokonałam swiadomego wyboru bycia dobrym czlowiekiem, który ma dobra wolę czynienia dobra bez wzgledu na to czy spotyka sie z dobrymi czy też zlymi zachowaniami ludzkimi wiec to, ze myślisz inaczej nie jest dla mnie powodem do nienawiści chociazby dlatego, że jako pracownik socjalny posiadam ten wspaniały instrument bezcenny - EMPATIĘ, pozdrawiam:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 03 wrz 2013, 14:58

widzę dzibar że piszesz o sobie - tyś jest wyłącznie samą NIENAWIŚCIĄ
I ~EWA TO NIE ~ODPOWIEDŹ
a wklejasz sama dla siebie co widac tam gdzie twoje miejsce i tego posta czyli na hp
~odpowiedź

Napisano: 03 wrz 2013, 15:02

Ty pracownik socjalny-dobre chyba od paru lat nie pracujesz jak cię wywalili na zbity p..ysk i nie wyskakuj mi tu z tą swoją dobrocią,empatia i miłością Boga
Nie będę z Tobą polemizowała bo szkoda mojego czasu/Czasu PRACOWNIKA SOCJALNEGO/
~ewa

Napisano: 03 wrz 2013, 18:32

Coś ciebie emocje ponoszą (pracowniku socjalny - jeżeli nim jesteś bo z takim słownictwem to daje do zastanowienia ), brak riposty na argumenty zamieniasz na personalny atak, a kolokwialne słownictwo nie zastapi wiedzy? - wiele to mówi o takim ps - prawda sama się obroni ja nie wyskakuję z czymkolwiek po prostu jestem soba, gdyby nie moje wcześniejsze posty byłoby jeszcze gorzej z twoja odpowiedzia bo widze, ze temat polemiki i czasu sciagnełas ode mnie ?
Czas należy cenić w rownym stopniu co ważyc slowo
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 03 wrz 2013, 21:12

od rana ok 40 wklejek na różnych postach na hp i tutaj - nikt mi nie powie dzibar, że to jest normalne działanie normalnego człowieka
~masz...

Strona 4 z 6    [ Posty: 54 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x