niska wiedza pracowników
Re: niska wiedza pracowników
Emilka nie nudzi cię rozmowa z życiowymi kalekami?
Oni nie lubią tej pracy. Wykonują ją bo nie mają wyjścia, alternatywy. Ich ostatnim sukcesem była obrona pracy magisterskiej/licencjackiej.
Oni nie lubią tej pracy. Wykonują ją bo nie mają wyjścia, alternatywy. Ich ostatnim sukcesem była obrona pracy magisterskiej/licencjackiej.
Nie wszyscy - niektórzy pracownicy socjalni robią doktoraty, wielu specjalizacje oraz studia podyplomowe.
Powszechne jest uczestnictwo w szkoleniach. Nie każdy musi być doktorem pracy socjalnej
Powszechne jest uczestnictwo w szkoleniach. Nie każdy musi być doktorem pracy socjalnej

oo..nie każdy 
P.S Adam ..
zacznij jakiś temat - od tak o !- pogadamy ;
np. właśnie chwilę temu wszedł do mojego domu pan z opłatkiem sprzedaje je na rzecz kościoła - no złożył życzenia i co miałam zrobić ? kupiłam
w takich sytuacjach ja wymiękam ..chyba.

P.S Adam ..
zacznij jakiś temat - od tak o !- pogadamy ;
np. właśnie chwilę temu wszedł do mojego domu pan z opłatkiem sprzedaje je na rzecz kościoła - no złożył życzenia i co miałam zrobić ? kupiłam

Niska asertywności, podatność na naciski i socjotechniczna manipulacje. Lubię ten typ bo łatwo robić je w konia udając nawróconego klienta który spija słowa mądrości z ust wszechwiedzacej Socjalniczki... 

W zakrystii mojego kościoła sprzedają za 5 zł. Zdzierstwo!
Uważaj! Takiego heretyka opłatek poparzyć może w podniebienie! Lepiej zostań przy chipsach...
do pana z opłatkiem
Pan owy jest miejscowym społecznikiem - a mnie dopadła magia świąt ..też jestem tylko człowiekiem
Adam - w galerii handlowej można kupić za symboliczną złotówkę - dziewczynki aniołki je sprzedają - nie kupiłam ...
Pan owy jest miejscowym społecznikiem - a mnie dopadła magia świąt ..też jestem tylko człowiekiem

Adam - w galerii handlowej można kupić za symboliczną złotówkę - dziewczynki aniołki je sprzedają - nie kupiłam ...
Bo jak ładne to przyjadę z nimi pogadać:D
Muszę tylko skombinować czarnego vana i troszkę sznura.
Muszę tylko skombinować czarnego vana i troszkę sznura.
Oprócz niska wiedza pracowników - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zasiłek stały z tytułu wieku emerytalnego
dwa miejsca pracy
odpłatność piecza
Skąd sie biorą takie typy
DOM Dla starszej kobiety z synem
skąd wziać odpis aktu zgonu
pomocy- zasiłek stały i inne formy pomocy
Zmiana wysokości dochodu- co z zasiłkiem stałym
wywiady
potrącenie komornicze z emerytury- czy wliczać
potrącenie komornicze z emerytury- czy wliczać
karta rodziny 3+ czy też dla os. z rodziny zastępczej??
pod Pod jaki artykuł mam podpiąć odzieżówkę
ha przeliczeniowe a alimenty
zas. okesowy
?