Nowa nomenklatura - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 31 ]

Napisano: 10 kwie 2011, 19:39

W tej sytuacji nawet Aleksander Kwaśniewski nie znalazł słów usprawiedliwienia dla Rosjan. Potępił zarówno raport MAK, zamianę tablicy oraz kilka innych kwestii. Choć nie jestem lewicowych poglądów a prawicowych to nie zawaham się napisać, że A. Kwasniewski jednak zasługuje za to na szacunek. A Komorowski? Pominę to milczeniem.

Do bzdury: czasem dokonujemy pewnych wyborów w oparciu o przedstawione nam nie prawdziwe fakty. Np. gdy kupujemy uzywany samochód. Gdy sprzedającemu uda się nas nabrać, bo sprowadził samochód w kawałkach, pospawał, polakierował a nam wmówił, że to auto bezwypadkowe to też powiesz, ze prawo jest po jego stronie bo podpisaliśmy umowę?

Swoją drogą to współczuję tym wyborcom PO, którzy uwierzyli w zapewnienia tych panów. Ja bym się bardzo wkurzyła gdyby mnie ktoś tak oszukał.
~ela

Napisano: 10 kwie 2011, 19:44

Najlepiej widać, jakimi metodami posługują się pełowiaki, na podstawie powyższych wpisów. Nigdy nie są sobą. Zawsze udają kogoś kim nie są. Stąd tytaj taki jeden podszywa się pod dzibar. Nie zbijają czyichś opinii argumentami a jedynie opluwają tego kto argumentuje. Tym bardziej opluwają, im bardziej nie mają racji.
~wojtek

Napisano: 10 kwie 2011, 19:48

Pogratulować wnikliwości. Nawet średnio rozwinięty przedszkolak widzi, że to nie jest żadne podszywanie się. Ktoś sobie po prostu robi jaja z dzibar. No i słusznie!
~do wojtka

Napisano: 10 kwie 2011, 19:59

Mam nadzieję, że społeczeństwo w końcu pojmie, że ktoś robi sobie z niego jaja. Dziękuję za tę chwilę szczerości.
~wojtek

Napisano: 10 kwie 2011, 20:01

Jak to się mówi? Chyba tak \" ja o kozie a ty o powrozie\"
~do wojtka

Napisano: 10 kwie 2011, 20:54

To Kaczynscy pokazali jak sie robi jaja z wyborców
~do wojtka

Napisano: 10 kwie 2011, 22:03

no przepraszam dzibar to jeszcze nie społeczeństwo a jedynie POjedynczy element większej komórki a nie całe społeczeństwo
~dzibar ka

Napisano: 10 kwie 2011, 23:41

Ja o tobie a ty o całym świecie. Ja mówię, że \"jesteś złodziejem\" a ty na to, że nie \"bo inni też kradną\".

Pozostaje więc tylko powtórzyć: Najlepiej widać, jakimi metodami posługują się pełowiaki, na podstawie powyższych wpisów. Nigdy nie są sobą. Zawsze udają kogoś kim nie są. Stąd tytaj taki jeden podszywa się pod dzibar. Nie zbijają czyichś opinii argumentami a jedynie opluwają tego kto argumentuje. Tym bardziej opluwają, im bardziej nie mają racji.
~wojtek

Napisano: 10 kwie 2011, 23:45

Ten podszywający się pod dzibar musi strasznie nienawidzić ludzi, bo tylko człowiek, który tak nienawidzi obrzuca innych błotem bez odwoływania się do konkretnych spraw.
~marynia

Napisano: 11 kwie 2011, 0:15

podszywający się pod dzibar to on a nie ona albo ono i za przeproszeniem nie ~dzibar ino ~dzibar ka, a to zasadnicza różnica i jak napisała ~dzibar ona się zawsze loguje, a no i nie wiem czy słowo <dzibar> jest chronione patentem albo innym zastrzeżonym znakiem towarowym?
~dlaczego..

Strona 2 z 4    [ Posty: 31 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x