nowe sprawozdanie w CAS - jakieś humorystyczne propozycje? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 9 z 13    [ Posty: 122 ]

Napisano: 25 lip 2017, 15:05

W planach mam podróż na księżyc, nie mam statku kosmicznego, czy mogę tam lecieć?
Jeśli szybko zainstalujesz to daj tak, jeśli aktualizację masz zaplanowaną na przyszły miesiąc, to daj nie?
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Ojciec76
Administrator
Od: 09 gru 2010, 9:31
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu

Napisano: 25 lip 2017, 15:09

a mi nikt nie odpowie? :cry:
syl86
Praktykant
Od: 10 kwie 2016, 11:57
Zajmuję się:

Napisano: 25 lip 2017, 15:20

jak się nie zainstaluje nowej wersji oprogramowania, to po 28 lipca wszystko przestanie działać.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 25 lip 2017, 21:10

Minion pisze:
voodoo pisze:Rzucić robotę- można rzec że robi się rynek pracownika a nie pracodawcy. Ja czekam tylko do końca sajgonu z nowym okresem zasiłkowym i rzucam w cholerę tę robotę. Za prawie dwa kafle na łapę to nie robota aby przeżyć.
Ty masz dwa kafle a ja najniższą :lol:
Nie dałbym się tak dymać w państwowej firmie ale co kto woli...
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 26 lip 2017, 7:34

voodoo pisze:Nie dałbym się tak dymać w państwowej firmie ale co kto woli...
Szczerze mówiąc rok temu też bym tak powiedział, a w tej chwili niestety nie mam wyjścia i muszę się dać dymać - wziąłem kredyt, więc teraz arbeit macht frei :evil:
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 26 lip 2017, 8:26

Czy warmińsko-mazurskie ma to sprawozdanie o działaniach organizacyjnych i informacyjnych w gminach, aby proces przyjmowania i rozpatrywania wniosków na nowy okres przebiegał sprawnie w CAS? bo ja wczoraj dostałam pismo, żeby na maila o tym im odpisać
Podpowiecie co pisaliście? Moje jedyne działania to zamówienie wniosków i informowanie ludzi, którzy przychodzą po wnioski, że jeszcze ich nie mamy
anitaanitamta
Stażysta
Od: 29 sie 2016, 11:16
Zajmuję się:

Napisano: 26 lip 2017, 8:28

voodoo pisze:
Minion pisze:
voodoo pisze:Rzucić robotę- można rzec że robi się rynek pracownika a nie pracodawcy. Ja czekam tylko do końca sajgonu z nowym okresem zasiłkowym i rzucam w cholerę tę robotę. Za prawie dwa kafle na łapę to nie robota aby przeżyć.
Ty masz dwa kafle a ja najniższą :lol:
Nie dałbym się tak dymać w państwowej firmie ale co kto woli...
Dlatego jak to się nie zmieni, przejdzie ta fala wniosków i się uspokoi to raczej się zwalniam bo to nie ma sensu odwalać taką robotę i to jeszcze samemu..
Minion
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 24 lut 2017, 9:58
Zajmuję się: SW

Napisano: 26 lip 2017, 8:46

anitaanitamta pisze: Moje jedyne działania to zamówienie wniosków i informowanie ludzi, którzy przychodzą po wnioski, że jeszcze ich nie mamy
Bo tu nie chodzi o twoje działania, tylko to co planowało twoje kierownictwo, nie jesteś władna podejmować działań w kwestii promocji i zmiany organizacji pracy. Zakładam, że po prostu olali temat z góry tak jak u nas. Niestety - ponieważ to ci co olali będą na te pisma odpowiadać, to się pewnie wybielą, albo potem zrzucą winę na nas. Ewentualnie po prostu skłamią - to jest nie do zweryfikowania.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 26 lip 2017, 9:00

@ Iks, przecież chyba w większości ośrodków jest tak że kierownictwo nie robi nic w obszarze ŚW/ŚR/FA.
Moja "góra" nic a nic nie wie w w/w świadczeniach, sam tworzyłem informację, wrzucałem na stronę www, do gablot informacyjnych itp. itd.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 26 lip 2017, 9:06

Iks pisze:
voodoo pisze:Nie dałbym się tak dymać w państwowej firmie ale co kto woli...
Szczerze mówiąc rok temu też bym tak powiedział, a w tej chwili niestety nie mam wyjścia i muszę się dać dymać - wziąłem kredyt, więc teraz arbeit macht frei :evil:
jestem w takiej samej sytuacji...
nowa11
Starszy referent
Od: 10 mar 2017, 13:11
Zajmuję się: ŚW/ŚR/DM/DE

Strona 9 z 13    [ Posty: 122 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x