dzibar pamiętaj że nikt ci tyle nie da co Andrzej Duda Ci obieca - sami musimy wszystko wywalczyć....dzibar pisze:Dziękuję ~~Gościu, mała poprawka: nie "wy" ale "my", razem możemy więcej.
I to nie jest slogan, dobrze wiem, że sami nic nie zdziałamy, a jeszcze w kwestii prezydenta ( dobrze zauważyłeś Gościu, że na Śląsku ludzie
nauczeni są pracy ), ja nie oczekuję manny z nieba, mnie osobiście potrzebne jest tylko zielone światło ze wsparciem i to zielone światło otrzymałam. Poprzez to moje publiczne oświadczenie na kogo oddam głos w wyborach chciałam również pokazać ile może wyborca i że nawet jeden wyborca może zmienić całe głosowanie poprzez oddanie swojego głosu .
Wybieram się na XV Konferencję OKPS do Częstochowy, czuję, że to będzie bardzo ważna Konferencja dla środowiska pomocy społecznej, nie chcę zdradzać szczegółów, ale wkrótce Gościu będzie okazja aby się o tym przekonać.
Myślałam, że zdążę z książką ( nie poddaję się) ale też nikt mi sprawy nie ułatwia, ale coś na pewno powiem ( jeżeli mnie dopuszczą do głosu:)
Ja również mam nadzieję, że zaczyna się czas na pracę socjalną z prawdziwego zdarzenia. Widzę jak pracownicy socjalni zaczynają się ruszać
i to jest optymistyczne.
jednak kwestia ustawodawcza musi być koniecznie uregulowana i zawód pracownika socjalnego umocowany prawnie,
aby praca socjalna mogla się rozwijać i przynosić realne korzyści.
Dlatego tak bardzo uczepiłam się Andrzeja Dudy, że to już tylko miesiąc - i to najpiękniejszy - 10 maja 2015r.
Czujesz ~~Gościu?
Ja nie tylko czuję oczami wyobraźni i chciałabym aby pracownicy socjalni i nie tylko zastosowali wizualizację: jak mogłoby być pięknie.
Nie śmiej się ze mnie ~~Gościu, zamknij tylko oczy............WIDZISZ?