które pytania?? wiele osób coś chce dziś odemnie. przed chwilą skończyłem swoją część zasiłków rodzinnyhc, wprowadziłęm zaległe bilety kredytowe( bo w sprawozdaniu nie pasowało) jeszcze się nabiegałem bo mi drukarka padła i do drugiej na korytarzu kilkanaście metrów mam. gdybym miał miotłę to bym do niej latał....
to miało być do mnie czy do waszego \"dd\",
nie wiem jak to odebrałaś, ale u Charliego były bardzo ładne kobiety, jeśli nie jako komplement to chyba coś z tobą nie jest tak, pozdrawiam i już nie piszę, bo znowu będzie obraza majestatu, cześć.
ale ja to właśnie dobrze odebrałam , i pomyślałam że jesteś zbyt łaskaw , żaden ze mnie majestat
przypuszczam że dd wie o co mi chodzi , na nikogo nie jestem obrażona , na niego też chociaż jest takim potworem , może jestem trochę złośnica ale miotła w kącie , wiec spokojnie spokojnie ...
pozdrawiam buldog , rozchmurz się !
1 miejsce zajęła drużyna: Sokół Morąg
2 miejsce zajęła drużyna: BS Malbork
3 miejsce zajęła drużyna: Basten Kamieniec
4 miejsce zajęła drużyna: Vega Boreczno
Podkreślić należy, iż Vega Boreczno grała w niepełnym składzie. Brak 6 zawodnika odbił się niestety na wyniku.
Kibiców też było tylko kilku, a właściwie to kilka. Najwytrwalszym szczerza dziękuje za obecność i zapraszam za rok na 5 już Puchar Prezesa BASTEN