O kurde.... - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 31 ]

Napisano: 14 kwie 2015, 10:38

ha ha jaki wywód betonowego ;)
założę się, że zatwardziały singiel ;) bo nie wierzę, żeby jakaś kobieta potrafiła z Tobą wytrzymać dłużej- z takimi poglądami ;D
heca

Napisano: 14 kwie 2015, 13:38

Wiedziałem że kiedy napiszę o swoich obawach i samotności będzie dużo jadu i otwarć wątku. Prowokacja znów się udała:)
Betonowy ja nie widziałem żeś ty taki szowinista;)

Emilko jakby co to w Ciechocinku mnie spotkasz:D

A tak na serio to na razie jest OK. Późno zacznę ale zacznę. Nie wiem tylko jak z dziećmi będzie jeśli kobieta będzie już po 30-tce. Dobrze że jest in vitro. Bo ja mogę zawsze:D
Ares

Napisano: 14 kwie 2015, 15:35

"Dla kobiety życie to zabezpieczenie terytorium i bytu "pisklętom" i są w tym bezwzględne."
Ważne jest by znaleźć samca który zabezpieczy terytorium czyt. odpędzi intruza, kiedyś liczyła się siła fizyczna a dziś zasób portfela. Trzeba jednak dodać że w pewnych środowiskach panowie z rozłożystą klatką piersiową nadal robią większe wrażenie niż z zasobnym kontem... Strategia jest prosta, znaleźć frajera co to będzie utrzymywał mnie i moje dzieci i na dodatek nie będzie płodził dzieci z innymi partnerkami. Zdrada owocująca w potomstwo to skuteczne obiedzenie moich dzieci - wiadomo też musiałby jakoś o nie dbać (czas a przede wszystkim wkład finansowy). Czym natomiast kieruje się chłop wybierając partnerkę: du*ą i cycami.

I kto tu jest głupkiem? Naszczęcie macie "hobby i zainteresowanie". :lol:
Jadzia3

Napisano: 14 kwie 2015, 15:55

Współcześni panowie to nie panowie tylko cioty po solarium, siłowni i w rurkach.
Jadzia feministka.
Ares

Napisano: 14 kwie 2015, 17:12

Oto kim jest Ares:

"Rok 2014 okazał się rokiem rekordowym pod względem cyberataków na polskie instytucje – czytamy w raporcie przygotowanym przez Rządowy Zespół Reagowania na Incydenty Komputerowe CERT.GOV.PL. Atakowano KBW, giełdę, a także strony internetowe prezydenta oraz administracji państwowej. Co więcej, w ostatnim czasie w sieci odnotowano zwiększoną obecność internetowych trolli oraz tzw. „użytecznych idiotów” pracujących dla Rosji. Te ostatnie działania to elementy wojny hybrydowej. ..."
wandzia

Napisano: 14 kwie 2015, 18:19

co ty? jaki on hybrydowy ? on wynglowy zapłon ma. Jest nasz ...to ino chłop ze Sląska jest ;)
ps.Ares genialnie mówi z elmerem po " śląsku"
uwielbiam to.
emilka.

Napisano: 14 kwie 2015, 18:30

Rosyjscy agenci opanowali gwarę śląską by wtopić się w społeczność.
Godają i wyglądają jak karlusy z bytomskiego familoka;)

A kaj ten elmer? Zaś jakiemuś biednemu chopu traktor biere?
Pieron z niego. Jakby musioł to by gelender zabroł i krauzy ze kompotem.
Ares

Napisano: 14 kwie 2015, 18:42

Zaraz odjedzie z rozkoszy.
hihi

Napisano: 14 kwie 2015, 18:45

Я их люблю, дай боже счастья им..to z rozkoszy po prostu mówię.
no właśnie - gdzie nasz elmerrro ;)

ps.Ares a jak ty mówisz na co dzień?? normalnie po Polsku ? tak jak tu na portalu?
Emilka..

Napisano: 14 kwie 2015, 18:52

Na co dzień mówię normalnie ale często wtrącam śląskie zwroty.
Zależy to od tego gdzie jestem i z kim godom;)

Dobrze sie czuję jak ktoś kto nie wie że jestem hanysem mówi do mnie bez skrępowania po śląsku.
Obawiam sie że gwara śląska za kilkadziesiąt lat przestanie istnieć. Młodzież rzadko jej używa. Brakuje nam tego czegoś co mają kaszubi.
Ares

Strona 2 z 4    [ Posty: 31 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x