oblicza prezydencji - fajny tytuł - HYdE PaRK

Strona 10 z 11    [ Posty: 109 ]

Napisano: 03 sie 2011, 0:50

a skąd

nooo, ty znasz się na wszystkim, wszystko aprobujesz, tolerancją błyszyczysz - jak typowy wyborca platformy (co oczywiście nie znaczy że nim jeteś. Tylko cechy charakteru takie typowe). No i z pewnością jesteś z jasnogrodu i z do tego bez wykształcenia.
~Łukasz

Napisano: 03 sie 2011, 1:18

SLD i PSL też tak sądzi jak PO
~ale

Napisano: 03 sie 2011, 9:41

wiem
na szczęście sld, psl i po to nie wszyscyw tym krau
~Łukasz

Napisano: 03 sie 2011, 10:13

typowy wyborca PO to też wyborca PSL i SLD, dziwne poglądy politologu
~czyli

Napisano: 03 sie 2011, 10:17

czyli...

do szkoły uczyć sie czytać ze zrozumieniem
a dopiero potem będziemy wdawać się w tematykę poglądów
~Łukasz

Napisano: 03 sie 2011, 11:24

z toba Łukaszu nie ma o czy dyskutować jesteś czyteczem okreslomej prasy i całkowicie przez nią zindoktrynowany - a plitolog to z ciebai taki jak z koziej d... trąba
~ taki sobie czytacz

Napisano: 03 sie 2011, 11:24

z toba Łukaszu nie ma o czy dyskutować jesteś czyteczem okreslomej prasy i całkowicie przez nią zindoktrynowany - a plitolog to z ciebai taki jak z koziej d... trąba
~ taki sobie czytacz

Napisano: 03 sie 2011, 11:34

jaki sobie czytacz, taki sobie analityk
~Łukasz

Napisano: 14 gru 2011, 0:03

https://biznes.onet.pl/unijnych-urzednik ... news-detal

o, całkiem dobry pomysł. Zaskoczyli mnie nawet. Jakoś nie zaskoczyła mnie tylko polska \"prezydęcja\". Jeśli to przejdzie, to ilu naszych straci robotę? A może by tak pojechć dalej po bandzie i w ramach tych cięć zredukować np. administrację w naszym CIE czy jeszcze innych agendach rządowych?
~Łukasz

Napisano: 14 gru 2011, 0:05

muszą zachować neutralność... głupole, to i tłumaczenie głupawe. Niech wszędzie zachowają neurtalność, np. w dokładaniu się do unijnego budżetu na rzecz osłabionych kryzysem.
~Łukasz

Strona 10 z 11    [ Posty: 109 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x