OD ADMINÓW TEGO BADZIEWIA - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 11 lut 2017, 22:32

SZANOWNI ADMINI- JEŻELI TACY SĄ
CZY WY DO QRWY NĘDZY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB JESTEŚCIE MODERATORAMI TEGO CAŁEGO PODOBNO SPOŁECZNOŚCIOWEGO KOMUNIKATORA.
WG MNIE JEST TO CAŁKOWITE BADZIEWIE A WPISY OSOBISTE PRZEKRACZAJĄ NORMY ZDROWEGO ROZSĄDKU I LIDZKIEJ WRAŻLIWOŚCI.

BĄDŹCIE WRESZCIE MODERATORAMI I ZAMKNIJCIE CO CHORE I POZBAWIONE JAKIEGOKOLWIEK SENSU TOPIKI
Gość

Napisano: 11 lut 2017, 23:00

Bardzo cie przepraszam,zapeszilam sie ale nerwow do tej kobiety nie mam i puscily mi.Sorry
Gość

Napisano: 11 lut 2017, 23:05

I przychylam sie do tego zadania jak i bardzo prosze o zamkniecie rowniez Testamentu pracownika socjalnego (zawierajacego rowniez rzeczy osobiste jak i bedacego powodem zamieszania)- w zamian moge obiecac ze juz nigdy watkow osobistych nie porusze - to zreszta kompletnie bezcelowe.
Gość

Napisano: 11 lut 2017, 23:13

A coż ty gościu masz tutaj do gadania w niszy dzibar ?
Prawda w oczy kole?
Tutaj ja decyduję co ma być zamknięte, a co nie, bo to nie ja przekraczam granice, a kwestie społeczne należy rozwiązywać, a nie chować pod dywan jak mają być"dobre zmiany"
to i wolnośc słowa ma być bez granic
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 11 lut 2017, 23:18

To nazywsz "dobra zmiana"???!!!
Gość

Napisano: 11 lut 2017, 23:36

JAK QRWA BEZ GRANIC TO BEZ GRANIC - TY ZDZISŁAWO COŚTAM - PIWKOWA JESTEŚ PO PROSTU ZDROWO JEB.NIĘ.TA.
LECZENIE TWOJEGO CHOREGO, POKRĘCONEGO, EGOCENTRYCZNEGO I UŁOMNEGO JA ORAZ ROZUMU WYMAGA DO JASNEJ CHOLERY INGERENCJI ADMINISTRATORÓW W TEN DZIAŁ I CAŁKOWITEGO JEGO LIKWIDACJI Z UNIEMOŻLIWIENIEM CI WEJŚCIA NA FORUM SPOŁECZNOŚCIOWE
Gość

Napisano: 12 lut 2017, 5:57

"- Czy w demokratycznym społeczeństwie można zabronić oceniania podejmowanych przez władzę decyzji? To oczywiście pytanie retoryczne. Skoro jest prawo do oceny, to także do krytyki. To relikt komunistyczny, gdy usiłuje się nam wmówić, że nie wolno krytykować wyroków sądów. Zakazywanie krytyki działań jakiejkolwiek władzy, w tym tej trzeciej, pachnie totalitaryzmem - powiedział Ziobro pytany, czy obywatele, dziennikarze i politycy mają prawo wyrażać swoje zdanie na temat orzeczeń sędziowskich.

Ryszard Kalisz w #dzieńdobryPolsko: reforma sądownictwa jest potrzebna, ale w zupełnie innym kierunku, niż chce zrobić to PiS
Zdaniem ministra pogląd o zakazie krytyki jest nie tylko błędny, lecz wręcz szkodliwy. - Sędziowie mają nieraz większą władzę w stosunku do obywatela niż cały rząd razem wzięty. Rząd nie ma takiego prawa, a sąd może odebrać dzieci, majątek, może ubezwłasnowolnić i na lata umieścić kogoś w zakładzie psychiatrycznym, a nawet na całe życie w więzieniu - powiedział minister.

- Pamiętajmy, że ludzie, którzy zakładają togę i łańcuch, nie stają się z tego powodu nieomylni czy wolni od pokus, np. korupcji. Dlatego trzeba patrzeć na ręce każdej władzy, także tej trzeciej - dodał.
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... aid=1189c5

Ziobro ostro krytykuje Krajową Radę Sądownictwa. "Zuchwalstwo i pycha. Ale ich czas dobiega końca"
Ludzie, którzy zakładają togę i łańcuch, nie stają się z tego powodu nieomylni czy wolni od pokus; zakazywanie krytyki działań jakiejkolwiek władzy, w tym tej trzeciej, pachnie totalitaryzmem - ocenił w rozmowie z wPolityce.pl minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro. "
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 12 lut 2017, 23:43

JAK QRWA BEZ GRANIC TO BEZ GRANIC - TY ZDZISŁAWO COŚTAM - PIWKOWA JESTEŚ PO PROSTU ZDROWO JEB.NIĘ.TA.
LECZENIE TWOJEGO CHOREGO, POKRĘCONEGO, EGOCENTRYCZNEGO I UŁOMNEGO JA ORAZ ROZUMU WYMAGA DO JASNEJ CHOLERY INGERENCJI ADMINISTRATORÓW W TEN DZIAŁ I CAŁKOWITEGO JEGO LIKWIDACJI Z UNIEMOŻLIWIENIEM CI WEJŚCIA NA FORUM SPOŁECZNOŚCIOWE
do dziobarapiwkowego

Napisano: 13 lut 2017, 10:13

czy mam rozumieć, że ten temat założyli admini?
bo tak rozumiem go, w przeciwnym razie dlaczego w w moim wydzielonym dziale znajduje się post, ktorego j nie założycla?
wolnoś tomku w swoim domku, mój przekaz jest jasny i nie zawiera ani przemocy, ani slow obraźliwych - więc prośzę adminow, aby gościa i jego temat przenieśc do HP, niech tam się wyżywa jeden z drugim do woli obrażając i oczerniając kogo się da i ile siędadza zgodnie z waszym regulaminem
z gory dziękuję
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 13 lut 2017, 10:16

a może admin tego forum mają problem z emocjami i podszywając się pod gości dają upust ( jak to robil andrzej na poprzednim forum)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x