odpłatność - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 03 sty 2013, 16:36

zwalniałam rodziców biologicznych do czasy opuuszczenia przez dziecko pieczy zastępczej rozumiem że teraz co roku muszę kontrolować czy się coś nie zmieniło u tych rodziców? Czy zakładaliście metryczki do każdej decyzji na odpłatność
~marta

Napisano: 07 sty 2013, 16:02

ja zwalniam rodziców biologicznych na rok albo dłużej - tak jak mi pozwala na to nasza uchwała. . Po zakończeniu terminu wzywam i jeszcze raz sprawdzam czy sytuacja się nie zmieniła i znowu zwalniam - bo najczęściej się nie zmienia. a metryki mam do teczek i każdą decyzję zamieszczam w metryce
~poszukująca

Napisano: 10 sty 2013, 12:32

witam czy któraś z pań mogła by mi przesłać wzór takiej decyzji? Byłabym bardzo wdzięczna, bo nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać;( [email protected]) bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję serdecznie
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 10 sty 2013, 13:33

Dzień dobry,
czy ktoś z Was utalał już odpłatność opiekunom prawnym i pełnoletnim w placówkach?
Dziękuję za odpowiedź:)
~Rola

Napisano: 12 sty 2013, 19:22

ja tez bym bardzo chciał wzór takiej decyzji dla opiekuna prawnego i pełnoletniego w placówce bo nie robiłam i nie wiem jak mam się zabrać do tego.
~klll

Napisano: 08 lut 2013, 15:22

Marta proszę napisz na podstawie jakich dokumentów zwalniasz rodziców biologicznych z odpłatności. Dziękuję
~mm

Napisano: 10 lut 2013, 0:28

z kpa - protokół przesłuchania, a dochód z ustawy o pomocy społecznej art. 8 no i uchwała
~Augustyn..

Napisano: 21 maja 2013, 13:40

czy ja też mogę prosić na maila taką decyzję (przykładową) bo oczywiście sama ja sobie opracuję w oparciu już o swoją uchwałę [email protected] z góry dziękuję.
~Tośka

Napisano: 21 maja 2013, 15:20

1/ ja odstępuje rodzicom biologicznym maks na 1 rok ( oczywiście pod warunkiem faktycznego przebywania dziecka w pieczy zastępczej )
2/ metryczki mam do każdej decyzji
~Tomasz

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x