zwalniałam rodziców biologicznych do czasy opuuszczenia przez dziecko pieczy zastępczej rozumiem że teraz co roku muszę kontrolować czy się coś nie zmieniło u tych rodziców? Czy zakładaliście metryczki do każdej decyzji na odpłatność
ja zwalniam rodziców biologicznych na rok albo dłużej - tak jak mi pozwala na to nasza uchwała. . Po zakończeniu terminu wzywam i jeszcze raz sprawdzam czy sytuacja się nie zmieniła i znowu zwalniam - bo najczęściej się nie zmienia. a metryki mam do teczek i każdą decyzję zamieszczam w metryce
witam czy któraś z pań mogła by mi przesłać wzór takiej decyzji? Byłabym bardzo wdzięczna, bo nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać;( [email protected]) bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję serdecznie
czy ja też mogę prosić na maila taką decyzję (przykładową) bo oczywiście sama ja sobie opracuję w oparciu już o swoją uchwałę [email protected] z góry dziękuję.
1/ ja odstępuje rodzicom biologicznym maks na 1 rok ( oczywiście pod warunkiem faktycznego przebywania dziecka w pieczy zastępczej )
2/ metryczki mam do każdej decyzji