odpłatność za pobyt dziecka w rodz. zast. - Stare tematy

Strona 3 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 20 sie 2010, 12:27

Ja też tak sądzę, że tylko tam zmieniać, gdzie są ustalone opłaty. Tylko jak zmienimy uchwałę, to i tak decyzję zwalniające będzie trzeba zmienić, więc.. trochę sobie utrudniamy (ja przynajmniej, bo zmieniam całą uchwałę dot. zwolnień).
~Ja

Napisano: 20 sie 2010, 12:42

hmmm a nie można zrobić takiego ,,myku\" że zmienić uchwałę w ten sposób, że dodać tylko 1 pkt odnośnie alimenciarzy?
Jeżeli chodzi o zmianę wszytskich decyzji to przecież wznowienie postępowania w spr. ustalenia opłaty lub zwolnienia spowoduje że i tak zapanie decyzja odpowiadająca decyzji dotychczasowej czyli że rozstrzygnięcie i tak zostaje to samo , a z tego co wiem wtedy nie mam potrzeby zmieniać.
~poca

Napisano: 20 sie 2010, 12:49

Tak, tylko nasza poprzednia uchwała miała kilka uchybień i dlatego - korzystając z okazji - chcemy ją zmienić w całości.
~Ja

Napisano: 20 sie 2010, 12:50

aaaa rozumiem,
ja na twardziela uderzam, sama sobie przygotuję projekt i interpretację z uzasadnieniem i moga mnie w nos pocałować.
~poca

Napisano: 20 sie 2010, 12:54

Ja teraz też przygotowałam wszystko (ale tej poprzedniej nie robiłam i była do kitu:)
~Ja

Napisano: 20 sie 2010, 12:56

Jak se człowiek sam nie zrobi po swojemu to właśnie potem takie jaja są. ;-)
~poca

Napisano: 27 sie 2010, 0:38

co wy chcecie tam sami kombinowac ?????????????może nalezy się zwrócic o jasną interpretację do trybunału????? i co z tą osobą nieobecną?? toż to czysty absurd wyznaczanie kuratora procesowego!!!!!!!!!
~Jasia

Napisano: 28 sie 2010, 20:01

wyznaczenie kuratora dla osoby nieobecnej? w jakim celu wyznaczenie,z kim przeprowadzić wywiad? z kuratorem tak? i w jaki sposób ustalić sytuację dochodową rodzica i ustalić mu na tej podstawie opłatę?
~Kystyna

Napisano: 14 wrz 2010, 11:39

My mamy uchwałę z 2005 r. w której zapis o alimenciarzach jest prosty- zwolnieni. Czy mogę się do niej stosować nadal? jestem nowa i proszę o radę.
~Czen

Napisano: 14 wrz 2010, 11:47

no właśnie tego nikt nie wie co z tymi alimenciarzami
~poca

Strona 3 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x