Opiekunowie dorosłych w większości to FIKCJA - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 7    [ Posty: 68 ]

Napisano: 28 mar 2014, 12:50

ale w sumie byłby problem bo przyjechałam do pracy autem
~nika

Napisano: 28 mar 2014, 13:01

u nas w gminie to jest to samo, synuś od urodzenia stojący i pijący pod sklepem, mamusia jeżdżąca sama rowerem, a tu proszę jeszcze im wyrównają, jaki dobry rząd mamy, jaką skruchę mają, że im biednym zabrali, to jest jakiś żart, przecież Ci niby opiekunowie to tylko żerują na państwie. Krew człowieka zalewa jak patrzy na to wszystko oni nigdy w życiu nie nawet jednego dnia nie przepracowali, \" bo od 100 lat opiekują się rodzicami\". Rodzicom dzieci dajcie bo taka dziecina skazana jest od urodzenia na pomoc drugiej osoby. Kochane ministerstwo pójdźcie po rozum do głowy i zróbcie coś, a nie siedzicie i myślicie żeby dać, to na was zagłosują w wyborach, wezwijcie na rozmowy działy i osoby realizujące te świadczenia i patrzące na to wszystko, to My wam powiemy jak macie stworzyć ustawę aby to miało ręce i nogi, bo na sucho co wy możecie o tym wszystkim wiedzieć
~moni

Napisano: 28 mar 2014, 13:04

nigdy nie stworzy sie takiej ustawy, która bedzie odpowiadała każdemu

~nika

Napisano: 28 mar 2014, 13:13

Te wyrównania nie są takie złe. Miejscowy handel podciągnie obroty a delikwent zejdzie szybciej na wątrobę. Czystka terenu.
~ludek

Napisano: 28 mar 2014, 13:17

handel monopolowy lub zwiększy się ilość starych samochodów z wnukami na drogach.
Tylko część zostanie wydana z głową
~Elmer

Napisano: 28 mar 2014, 13:19

Jeden siedzi pod sklepem i pije, do pracy za najniższą nie pójdzie i chce kasę za niby opiekę. Ja za najniższą krajową siedzę 4 lata w świadczeniach rodzinnych, bo lepsza taka praca niż żadna.
~Ewa

Napisano: 28 mar 2014, 13:20

już boli,że ludzie dostaną wyrównania ?To jest własnie POLAK .SZOK SZOK SZOK .
~x

Napisano: 28 mar 2014, 13:22

jeżeli wskaźnikiem bycia Polakiem jest to, że zauważa marnotrawienie podatków to jestem dumny, że jestem POLAKIEM
~Elmer

Napisano: 28 mar 2014, 13:26

~x No fakt lepiej nie zauważać Patologi w stylu wypłacać wszystkim??. Tylko się później nie dziw że nie ma kasy na leczenie w szpitalach.
~PP

Napisano: 28 mar 2014, 13:28

kasy na leczenie ia tak nie bęzie , nawet jak się nie wypłaci tych wyrównań
~nika

Strona 4 z 7    [ Posty: 68 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x