Opinie na temat założeń do zmian w ustawie o pomocy społecznej - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 10 z 15    [ Posty: 145 ]

Napisano: 19 gru 2013, 22:31

A ilu facetów oprócz Ciebie jest w Twoim OPS?
~alania

Napisano: 19 gru 2013, 22:34

Emilka jak o frustracji to musisz dać swój autoportret - najlepiej zobrazuje
~alania

Napisano: 19 gru 2013, 22:34

Oj Emilka co ja z tymi babami miałem kiedy w mops sobie pracowałem. Piekło na ziemi. Z początku dość łatwo było mówić \"jestem neutralny i bezstronny\", \"nie mieszajcie mnie do tego\".

No ale z czasem jad żeński zaczął się rozlewać. Zakażał otoczenie.
Najgorsze są panie 50+.

Facet jak się wkurzy to cię zbeszta, poprzeklina i pokrzyczy. Za 10 min jednak zapomina o sprawie.
Kobieta cię nie opier.doli. Pielęgnuje w sobie złość i pragnienie zemsty. Nim dojdzie do szturmu pojawia się wiele akcji dywersyjnych.
Niszczy przez to gł. siebie ale obrywa też otoczenie. To boli.
~Adam

Napisano: 19 gru 2013, 22:35

analogicznie - ile \"prawdziwych\" i szczęśliwych kobiet Ty znasz w swoim otoczeniu- nie wliczając siebie.?

~emilka

Napisano: 19 gru 2013, 22:38

W łopiece nie ma szczęśliwych kobiet. Patrząc na te panie zastanawiam się czy ich frustracja to wina nieudanego pożycia z partnerem czy zarobki? A może jedno i drugie.
To pokazuje że większość z was liczyła na farta i wygodę. Nie macie powołania.
~Adam

Napisano: 19 gru 2013, 22:42

i dodam alania

Nie liczyłam na rozmowę z Tobą w temacie frustracji. Spokojnie. Nie jestem taka.;)
Autoportret - mój? ??
Zapłacisz w każdym lepszym mieście na deptaku 15 zł za karykaturę- i masz swój autoportret! Samouwielbienie - czyli romans na całe życie ;)
~emilka

Napisano: 19 gru 2013, 22:48

W moim otoczeniu sam sami mężczyźni. Przystojni, kulturalni. Adorują mnie. Nie mogę narzekać:))) Podobam im się, nic na to nie poradzę. Jestem prawdziwą kobietą.
~alania

Napisano: 19 gru 2013, 22:48

Emilko ty próbujesz robić z tego forum poradnię psychologiczną.
Przecież oni nie chcą się leczyć! Takim przypadkom nawet ty nie pomożesz:)

Uważam że socjalni podobnie jak policja powinni mieć obowiązkowe okresowe spotkania z psychologiem.
~Adam

Napisano: 19 gru 2013, 22:49

Adorują cię bo pewnie jesteś ich przełożoną. Nie mają wyjścia. Muszą pokazywać że im na pracy zależy:D
~Adam

Napisano: 19 gru 2013, 22:59

Adamie:) Ty też adorujesz damy, nawet, a zwłaszcza jeśli nie są Twoimi szefowymi. Yes?
~alania

Strona 10 z 15    [ Posty: 145 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x