Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 6 z 31    [ Posty: 304 ]

Napisano: 19 sty 2016, 9:18

Program ostro ruszył z kopyta i już prawie całkowicie działa :lol:
ubu

Napisano: 19 sty 2016, 13:33

Kochani nie mnóżcie wątków piszmy o swych dramatycznych przeżyciach na jednym wątku :lol: bijemy rekordy biadolenia :ugeek:
ubu

Napisano: 19 sty 2016, 15:26

https://kdr.mpips.gov.pl/mok/error.xhtml też macie dziś znowu problemy z zalogowaniem się jak ja teraz? Raz coś działa raz nie :twisted:
nieee

Napisano: 19 sty 2016, 22:06

Boże czy ty to widzisz?! przeciez to jest jakas mega porażka...nie moge sie zalogowac, pomimo ze juz mi sie udalo wczesniej...zmieniam co chwile hasla jako admin...przeciez to jakas paranoja...oczywiscie wyslalam desperackie dwie prosby na podane mail'e w sprawie pomocy...odpowiedz przyszla po kilku dniach i bardzo mi pomogli odpisując abym czekala na telefon... czekam nadal :x kocham ten program a jeszcze bardziej tego, ktory go wymyslil :evil: zeswiruje zanim sie zaloguje :ugeek: a wnioski czekają....... malo tego - kiedy wprowadzalam wniosek nagle wyskoczyl błąd strony i juz po pracy w systemie...
aga33

Napisano: 20 sty 2016, 9:12

Siostra to została strasznie umęczona pod SI KDRem, uczcijmy to minutą ciszy :lol: tak a propos, nie myślcie sobie że takie informacje o takich dobrych zmianach docierają powiedzmy to nawet do Wiceministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej, ale już się ponoć przypadkiem dowiedział, w sprawie 500+, ktoś mu powiedział jak będą takie programy wspierać tę dobrą zmianę to będzie klapa :lol:. Napiszcie jak komus udało się jakimś cudem odebrać karty w systemie, bo napisali że problemy z komunikacją rozwiązali, a u mnie ws odbioru ni hu, hu :x
ubu

Napisano: 20 sty 2016, 9:19

kosmos będzie kiedy uruchomią funkcję z raportami (czy sprawozdaniami)

u mnie już pokazuje inaczej (w zarządzanie kartami)

np. chciałam sprawdzić status karty "anulowana" w starym systemie miałam 2 sztuki, teraz pokazuje mi jakoby anulowałam 3 karty, z czego ta trzecia, która się wyświetla nie została w ogóle wyprodukowana i w starym systemie miała status wycofana
w nowym systemie jest opcja "niewyprodukowana" ale dlaczego tej karty która faktycznie nie była wyprodukowana przypisali status "anulowana" ???

dobrze że mam wszystkie stare raporty i wykazy z konkretnym statusem karty, ale nie mam pojęcia czemu inaczej to przypisali w nowym systemie, i już sobie to wyobrażam jakie zamieszanie będzie przy sprawozdaniach
ewee

Napisano: 20 sty 2016, 9:34

ano to będzie problem zapewne dlatego na dzień dobry nie udostępnili nawet tych ról użytkownikom, bo to kolejna puszka Pandory, a ministerstwo łaskawie nie żąda chwilowo żadnych sprawozdań, aby czara goryczy się w prostym ludzie nie przelała :lol:
ano

Napisano: 20 sty 2016, 12:21

https://kdr.mpips.gov.pl/mok/error.xhtml i nie ma dnia żeby nie było problemów z logowaniem, raz wchodzi raz nie :evil: :twisted: :x
ubu

Napisano: 20 sty 2016, 12:24

nie wiem jak u Was ale u mnie jest error
chcąc się zalogować po przekierowaniu do MOK wyskakuje błąd, biała strona z opisanym błędem error code i sporo tych code
w sumie to chyba normalne przy tym systemie :idea:
nopieknie

Napisano: 20 sty 2016, 12:43

WOW można odebrać przesyłkę aż się boje to zrobić :lol:
ubu

Strona 6 z 31    [ Posty: 304 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem