oświadczenie o planowanym terminie ukończenia nauki

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
moniqe89
Stażysta
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

oświadczenie o planowanym terminie ukończenia nauki

Post autor: moniqe89 »

Słuchajcie, a jak jest z oświadczeniami.
Facet złożył elektronicznie wniosek o przedłużenie karty dla córki, która uczy się w szkole wyższej, nie załączył mi oświadczenia o planowanym terminie ukończenia nauki. w tej sytuacji mam do niego dzwonić i prosić o oświadczenia czy sama wyznaczyć termin? Niby jest rubryka we wniosku - planowany termin ukończenia, to oświadczenie jest konieczne? Zgłupiałam już

Drugie pytanie czy ma po raz kolejny składać oświadczenia na pozostałe dzieci? Bo wystąpił z wnioskiem o karty elektroniczne dla dzieci do 18r.z.?
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: oświadczenie o planowanym terminie ukończenia nauki

Post autor: 6i9 »

Tak, musi wypełnić oświadczenie o terminie ukończenia wyższej szkoły, ale tylko do 25 r.ż. O jakie oświadczenia chodzi Ci w drugim pytaniu?
moniqe89
Stażysta
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Post autor: moniqe89 »

Dziękuję za odpowiedź.
Co do drugiego pytania to miałam na myśli oświadczenie, że rodzic nie jest pozbawiony władzy rodzicielskiej.
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: 6i9 »

ja tego nie będę brała, skoro raz już ktoś podpisał i nic w tej kwestii się nie zmieniło
Adek
Praktykant
Zajmuję się: ŚW,PS
Kontakt:

Post autor: Adek »

Już się pogubiłem dziecko kończy studia I stopnia w marcu to jaki będzie termin ważności karty marzec czy 30 września? Później prawdopodobnie będzie kontynuacja studiów.
ODPOWIEDZ