Państwo nie zmusza mnie do zamieszkiwania tutaj. I całe szczęście. Starza tylko wredne warunki do zamieszkiwania i przeszkadza skutecznie w rozwoju. Co również potwierdza, że nie funkcjonuje. I tyle.
Co do rozumu... czy ty wiesz o czym piszesz?
echo, kolejny forumowicz, który ma \"mocne\" argumenty w dyskusji.
niektórzy się chwalą, (czy informują?) że funkcjonują. Szkoda ich. Ja po prostu żyję. I może to jest ta różnica. Życie ludzkie oznacza również myślenie. Funkcjonowanie - w żadnym razie. Przynajmniej nie zauważyłem tego, gdy np. spojrzałem rano na lodówkę i zarejestrowałem fakt, że jeszcze funkcjonuje. Podobnie było z zegarkiem i samochodem. Funkcjonują.
Synonim słowa funkcjonować
funkcjonować: iść, pracować, być czynnym, działać, być sprawnym, pełnić jakąś funkcję, spełniać czynności, sprawować obowiązki
niestety ty tylko żyjesz Łukaszku. Ludzie w śpiączce też żyją.
możecie się bawić synonimami wyrazu \"funkcjonować\", ale każdemu z nich daleko do pojęcia \"życie\". Bo po prostu oznacza co innego. Synonimy... etymologię pojęcia poznaj, a nie synonimy. Gdybyś myślał choć trochę według pierwotnego znaczenia wyrazów, to może by coś z ciebie intelektualnie było.
Ja się nie potrzebuję dowartościowywać. Po prostu mam poczucie własnej wartości, która nie jest ani większa, ani mniejsza od wartości innego człowieka.
Proszę, jakiego geniuszu potrzeba, żeby stwierdzić, że ludzie, którzy zapadli w śpiączkę też żyją. Dzieciom to opowadaj, bo one być może tego nie rozumieją. A przy okazji znajdziesz może właściwy intelektualnie poziom dyskusji. I zrozumienie u rozmówów mieć będziesz. Z całym szacunkiem dla dzieci.
echo, ale z ciebie fachowiec od ludzkiej emocjonalności...
u ha ha!!! Aleś mnie rozbawił, albo rozbawiła. Jak sobie życzysz. Ty np. masz inne myślenie. I wcale ciebie nie nienawidzę. Choć czasami jest mi ciebie żal.