pismo do Prokuratora o skierowanie na przymusowe leczenie psychiatryczne - Wzory pism

Strona 4 z 8    [ Posty: 79 ]

Napisano: 09 wrz 2007, 23:42

Jeśli można to też pięknie proszę o wzór takiego pisma. Ja i pozostałe koleżanki będziemy bardzo wdzięczne. Mój adres
[email protected]. Dziekuję i pozdrawiam.
~Ula

Napisano: 10 wrz 2007, 15:19

ja rownierz bardzo prosze o przeslanie mi wzoru tego pisma na adres:[email protected] z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam.
~maniek

Napisano: 11 wrz 2007, 15:09

Muszę Wam powiedzieć z autopsi, że Sądy niechętnie wydają postanowienie o przymusowym leczeniu. Ja \"walczyłam\" z takim sądem ok 8 miesięcy i stanęło na tym, że człowiek został przymusowo jedynie umieszczony w DPS. Pani Sędzia twierdziła że na podstawie jakiegoś zaświadczenia psychiatry ciężko jej podjąć decyzje o szpikowaniu człowieka psychotropami. Dlatego sugerowała umieszczenie w DPS.
~bozena

Napisano: 16 wrz 2007, 15:40

Ja również poproszę wzór wniosku: aferoman[wiecie co ;) ]o2.pl (może by wrzucić ten wniosek na jakąś stronę??)

Z góry gziękuję
~Kotek

Napisano: 17 wrz 2007, 15:04

Jeśli ktoś ma jeszcze cierpliwość - to również proszę o przesłanie mi takie wzoru.Z góry dziękuję.
[email protected]
~Alita

Napisano: 17 wrz 2007, 19:00

Taki wzór otrzymałam w biurze podawczym w sądzie we Wrocławiu (kilka lat temu).
Procedury trwają kilka miesięcy - niestety, bardzo długo. To może zależy też od rodzaju trudności, które ma chora osoba...
Życzę wytrwałości.
~Monika

Napisano: 20 wrz 2007, 10:35

A jaka jest procedura jeśli osoba nigdy nie leczyła się psychiatrycznie i nie chce z nami współpracować?
~monia

Napisano: 26 wrz 2007, 22:02

również bardzo proszę o wzór takiego pisma na adres [email protected] Z góry dziękuję.
~Iza

Napisano: 27 wrz 2007, 22:33

Także proszę o wniosek [email protected]. Pozdrawiam
~Brat

Napisano: 28 wrz 2007, 14:03

bardzo proszę o wzór takiego pisma na adres [email protected] . Serdecznie dziękuje!
~Ania

Strona 4 z 8    [ Posty: 79 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x