pismo do Prokuratora o skierowanie na przymusowe leczenie psychiatryczne - Wzory pism

Strona 5 z 8    [ Posty: 79 ]

Napisano: 28 wrz 2007, 14:03

bardzo proszę o wzór takiego pisma na adres [email protected] . Serdecznie dziękuje!
~Ania

Napisano: 02 paź 2007, 10:57

jeżeli jest to możliwe to też poproszę o taki wzór [email protected]
~[uzytkownik usuniety]

Napisano: 13 paź 2007, 23:05

wg mnie nie potrzeba żadnych pism wzorów wystarczy porozmawiać z lekarzem . Jeśli lekarz widzi potrzebę wydaje skierowanie do szpitala na leczenie. Szpital psychiatrycznyjeśli uzna za zasadne zatrzymuje osobę na leczenie przymusowe, Dalsza sprawa jest szpitala występuj ą do sądu o zgodę. .
~krysia

Napisano: 17 lis 2007, 13:35

czy można wysłać na przymusowe leczenie psychiatryczne osobę która ma stwierdzoną przez psychiatrę chorobę psychiczną.Osoba ta nie chce dobrowolnie się leczyć bo uważa się za zdrową.Wobec tej osoby toczą się sprawy sądowe które śą odraczana(po przeprowadzonych badaniach przez lekarzy sądowych)na czas wyleczenia ale ta osoba dobrowolnie się nie wyleczy .W związku z powyższym proszę o info czy można taką osobę wysłać na przymusowe leczenie
i gdzie wystąpić z wnioskiem ?
pozdrawiam
Danuta
~Danuta

Napisano: 18 sty 2008, 12:47

Bardzo proszę o przesłanie wniosku o skierowanie na przymusowe leczenie. Pozdrawiam, [email protected]
~Monika

Napisano: 29 sty 2008, 9:51

Witam , i ja bardzo proszę o przesłanie wzoru wniosku o przymusowe leczenie psychiatryczne, z góry dziękuję [email protected]
Pozdrawiam
~Waldek

Napisano: 27 mar 2008, 9:50

jeśli mogę, to również proszę o wzór pisma do Sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne, umieszczenie bez zgody klienta w DPS lub ZOL-u. Moj mail [email protected] Serdeczne dzięki za pomoc.
~Ania

Napisano: 03 kwie 2008, 17:22

Mam nadzieje, że ktokolwiek jeszcze reaguje na te prośby bo i mnie by się przydał ten wniosek. Mój mail [email protected]. Czy zwykłe pismo odręczne nie byłoby potraktowane poważnie? Z góry dziękuję za pomoc
~Łukasz

Napisano: 04 kwie 2008, 12:39

Również bardzo proszę o taki wzór pisma na adres [email protected].
Sprawa pilna!!
Bardzo DZIĘKUJĘ!!
Pozdrawiam serdecznie!
~Iwona

Napisano: 12 kwie 2008, 1:15

Ja też proszę o taki wzór pisma na adres [email protected]
Sprawa bardzo pilna
Dziękuję za pomoc.
~Iwona

Strona 5 z 8    [ Posty: 79 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]