Ale mają dojścia- sprawdzą IP i tylko czekać jak smutne panie z UW przyjadą i zaczną za dużo grzebaćTom. pisze:tępa dzida....
zakładać anonimowe maile i spamować pozdrowieniami [email protected]choć merytoryki też by się trochę przydało
Polecam TOR, wtedy powychodzi im z IP że wysłano maila np. z Holandii.voodoo pisze:Ale mają dojścia- sprawdzą IP i tylko czekać jak smutne panie z UW przyjadą i zaczną za dużo grzebaćTom. pisze:tępa dzida....
zakładać anonimowe maile i spamować pozdrowieniami [email protected]choć merytoryki też by się trochę przydało
Merytorycznie to im napisałem w którymś to sprawozdaniu, że to, to i tamto złe i zagraża to sprawnej obsłudze świadczeń. Minął miesiąc i cisza - zapewne oleli temat...Tom. pisze:tępa dzida....
Otóż to. Ja tam wieczorem też mam zamiar coś skrobnąć od sercaIks pisze:Oni po prostu nie wiedzą, że to robią te same osoby które robią rodzinne, fundusz, przyjmują wnioski i sporządzają sprawozdania. Wszystkie apele o zwiększenie wynagrodzeń, zatrudnienie wsparcia i dobre traktowanie to jest groch o ścianę. Ja w tym roku piszę pismo do nich. Przelało mi się. Pewnie to oleją, ale przynajmniej dam upust emocjom
my w tamtym roku napisałyśmy pismo do wójta o podwyżki bo kierowniczka miała nas w tyle to aż upomnienie dostała i była obrazonaKotJarosława pisze:nie no przecież się zwraca z prośba o docenienie naszej wydajnej pracy. Już drugi raz podkreślam tylko ten fragment kierowniczce![]()