Mimo naszych odmiennych opinii...SZACUN nie wiem ile w tym elektronicznych, ale średnio wychodzi 745 na osobę, ja dla przykładu mam zrobionych 350Iks pisze:Jak nam ktoś zarzuci, że za wolno robimy to chyba się popłaczę i jednocześnie pęknę ze śmiechu. Od 1 sierpnia przyjęliśmy jakieś 2,5 tys. wniosków (na wszystko), a zrobione już mamy 2236 - i to we dwójkę + kierowniczka robi FA i elektroniczne 500+.
Ja mam 808, koleżanka 909 - rezta to FA i elektroniczne pięćsetki.Paula pisze:Mimo naszych odmiennych opinii...SZACUN nie wiem ile w tym elektronicznych, ale średnio wychodzi 745 na osobę, ja dla przykładu mam zrobionych 350Iks pisze:Jak nam ktoś zarzuci, że za wolno robimy to chyba się popłaczę i jednocześnie pęknę ze śmiechu. Od 1 sierpnia przyjęliśmy jakieś 2,5 tys. wniosków (na wszystko), a zrobione już mamy 2236 - i to we dwójkę + kierowniczka robi FA i elektroniczne 500+.
Wszyscy mają dopóki nie zobaczą efektówMartaW pisze:Mam wątpliwości co do jakości takiej pracy.
To my przewidujemy ok. 2 tys. wniosków na 500+ ale pracowników jest dwóch i to jeszcze robiących wszystko inne dodatkowo (np. 1000 wniosków na rodzinne)Bizon pisze:Ja mam tylko 500+. U nas 500+ zajmuje się 3 osoby. Wniosków przewidujemy ok. 2500 mamy na teraz ok.2000.