Pismo Minister Rafalskiej do Wójtów, Prezydentów, Burmistrzó - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 6 z 6    [ Posty: 54 ]

Napisano: 21 wrz 2017, 9:45

U mnie tak jest, czy to dodatki pieniężne dla pracowników którzy nic nie mają z naszymi świadczeniami wspólnego, czy wyposażenie a nawet oczywiście sprzęt.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 21 wrz 2017, 10:26

A kontrola nie wie o co chodzi, albo udaje że nie wie co chodzi? Skąd ja to znam :D U nas w tym roku laptop zakupiony dla kogoś_bardzo_ważnego położono przy stanowisku wyposażonym w normalny komputer, po czym przekonano kontrolującą, że ten laptop jest używany przez tego samego pracownika który używa stacjonarnego komputera kiedy "jest więcej osób" - znaczy jedna osoba robi symultanicznie na dwóch systemach dwa wnioski - i wyjaśnienia zostały przyjęte. XD
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 21 wrz 2017, 21:40

Czyli kontrolę nie będzie obchodzić, że pracownicy obsługujący 500+ mają podstawę wynagrodzenia w wysokości 2200 zł.brutto mimo, że OPS wypłaca ponad 1 700 000 zł. miesięcznie
Bizon
Praktykant
Od: 13 wrz 2017, 18:09
Zajmuję się: 500+

Napisano: 21 wrz 2017, 22:20

Kto pisze wyjaśnienia, że wydał "tak haniebnie mało decyzji"?
Dostaliście maila?
Jak kulturalnie odpisać, że mam zapierdziel po pachy i naprawdę brak było czasu do tej pory.
Jestem kompletnie sama do wszystkiego. Sama przyjęłam ludzi, sprawozdania, potem wklepałam uzyski, sprawozdania, niezgłoszone w czas uzyski, uchylenia, sprawozdania, zwroty NP, sprawozdania, i tak qqrrwwaa w kółko.
A pisma z ministerstwa o "należytym wynagradzaniu" były jakoś zupełnie pomijane. Tylko teraz ochrzan i wyjaśnienia skrobać, zamiast pisać te Decyzje. Nie zapominać o sprawozdaniu :(
Diana
Awatar użytkownika
Referent
Od: 30 mar 2016, 18:48
Zajmuję się:

Strona 6 z 6    [ Posty: 54 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x