ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 45 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 08 lis 2011, 23:50

to jest superwizja;)
~waldek

Napisano: 09 lis 2011, 0:54

Nie wiem, skąd w ludziach takich jak \"al\" tyle jadu i złości. Aż trudno mi uwierzyć, że to pracownik socjalny. Widać przyszło mi poznać tylko tych, z którymi możliwa była konstruktywna rozmowa.
Nie wiem też, co ma wspólnego organizacja czasu wolnego z moimi odczuciami i doświadczeniami związanymi z pracą w MOPS. Nie mogę sobie też zarzucić, że nie pracuję albo pracuję gorzej niż inni. Fora po to są - żeby mieć możliwość wypowiedzi. Jeśli al ma potrzebę bronienia dyrektora - forum też służy temu celowi. Szkoda tylko, że komentuje w sposób niekonstruktywny, arogancki i właściwie - nie odnoszący się do tego, co zostało napisane.
Mam nadzieję, że nie przyjdzie mi nigdy trafić na takiego pracownika socjalnego - to straszna krzywda dla człowieka, który jest w potrzebie i jeszcze musi walczyć z takim przedstawicielem pomocy społecznej.
~ZD

Napisano: 09 lis 2011, 12:23

...a ja sie z \"AL\" zgadzam!poza tym wcale ani nikogo nie atakuje ani dyrektora nie broni mam wrażenie!a w tobie skad nagle tyle elegancji i oburzenia?!może przypomnij sobie co pisales wczesniej i jak to forum w tej zakladce wyglada! jad się sączy i wylewa z ust...może wystarczy tego dobrego bo nie jestescie sami!zapewniam! z pozdrowieniami i polecam poza plotkami zakładki merytoryczne bo od tego zdecydowanie to forum jest i w tym nam pomaga!serdecznosci
~ola

Napisano: 09 lis 2011, 12:25

Zgadzam się z wpisami ZD.
~Adam

Napisano: 09 lis 2011, 15:43

CZY SŁYCHAĆ COŚ NA TEMAT NAGRÓD, W JAKIEJ WYSOKOŚCI MOGĄ BYĆ?
~zzzz

Napisano: 09 lis 2011, 15:45

We Wrocku tylko sami swoi mogą liczyć na koperty pod stołem.
~Adam

Napisano: 09 lis 2011, 16:49

no i jak widac w klimacie..wszystko żle i wszystko niedobrze...jak zawsze ADAMKOWI i innym nie dogodzisz...ty to stary masz tupet...zmień robotę i nie rób siary bo słuchać się ciebie juz nie da...
~AL

Napisano: 09 lis 2011, 17:55

a skąd wy wiecie, że ZD? to facet?? ja jakoś się nie mogę doszukać męskiej odmiany w komentarzu:):)
a nagrody to ci co \"zasłużyli\" pewnie dostaną:) i jak zawsze będą mówić \" ja nic nie dostałam/dostałem:)
~tom

Napisano: 09 lis 2011, 18:09

Prawda w oczy kole.
~Adam

Napisano: 09 lis 2011, 18:11

a czesio nic nie dostanie i tyle!
~czesio

Strona 45 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x