PO PŻ 2014-2020 Podprogram 2015 - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 15    [ Posty: 148 ]

Napisano: 10 cze 2015, 10:09

osoba odpowiedzialna za ta żywność nie może, socjalni nie mogą podobno, kierownik nie może, więc nikt nie jedzie...
jjjjj

Napisano: 11 cze 2015, 17:23

Jak u Was z wydawaniem żywności.
Kto będzie wydawał?
Czy wydawanie będzie w każdej gminie, a może wyznaczone jest jedno miejsce wydawania do którego będą dojeżdżać klienci z różnych gmin?
Gość

Napisano: 24 cze 2015, 16:38

mam pytanie czy ktoś z pracowników wydających żywność w panśtwa regionie mogłby do mnie napisać? my w tym roku przystąpiliśmy do tego programu i mam kilka pytań..może ktoś mi pomoże zostawiam meila [email protected]
agniecha...

Napisano: 24 cze 2015, 18:52

Zastanowiam się czytając tych, którzy nogami przebierają, aby rozdawać żywność za innych - czy Wy wiecie, co to jest praca z rodziną, praca socjalna ... Bo jeśli wiece, to macie chyba po 15 rodzin.
Pozdrawiam.
Kalla

Napisano: 25 cze 2015, 8:10

ale macie problem- ja mam 80 środowisk , co nie przeszkadza mi wydawać żywności swoim podopiecznym raz w miesiącu - a papiery robi u nas babka zatrudniona na pracach interwencyjnych
abc

Napisano: 25 cze 2015, 8:54

Ludzie niech każdy robi co do niego należy, sami się łapiecie za cudzą pracę a potem zdziwienie, że wszystko spycha się do pomocy społecznej, jak sami nie potraficie się szanować to nie dziwcie się, że inni was nie szanują, a poza tym działacie na szkodę całej pomocy społecznej. Jak ktoś kiedyś mądrze powiedziała nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. To tak do przemyślenia .........
Ewa27

Napisano: 25 cze 2015, 9:33

W przypadku mojej gminy (małej gminy) nie ma organizacji, która zajęła by się tym od strony formalnej. Robimy to my i to my wydajemy żywność, ale nie sami. Pomagają nam Panie z Koła Gospodyń, jeden dzień wydawania, a ile radości na twarzach ludzi :)
Czy już utraciliście satysfakcję z pomagania? wypaleni niech się nie wypowiadają, że pewnie jestem młoda i mało wiem... bo nie jestem.
Nie chce się poświęcić czasu na pomoc?
A jakie jest jedno z podstawowych zadań pracownika socjalnego??? POMAGAĆ!
Minionkowa

Napisano: 25 cze 2015, 12:35

pomagać zawsze, ale nie wbrew prawa
jaaaa

Napisano: 25 cze 2015, 14:07

Szanowni pracownicy socjalni, czy wy pobieracie wynagrodzenia,czy pracujecie 24h?, czy może dzielicie sie swoim wynagrodzeniem i jesteście dostępni całą dobę zgodnie z zasadą "Nalezy pomagać"
szlak mnie trafia kiedy nie szanujecie siebie i swoich najbliższych i ktos was robi w konia i nawet ministerswo dając wytyczne nie jest w stanie was przekonać ze zwyczajnie jesteście gł/upi i łamiecie prawo pchając się w ten program
arek 12

Napisano: 25 cze 2015, 14:13

Arek sam jesteś głupi..
Emilka.

Strona 3 z 15    [ Posty: 148 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x