Napisano: 30 kwie 2015, 19:10
Naprawdę żal mi tej pani ,i wszystkim innym którzy ucierpieli ,od alkoholików .Ale czemu oni dostają pieniądze i to nie małe .Piją całe miesiące ,trzeżwieją gdy ma przyjść Pani Socjalna i udają super rodzinę .Cwaniacy dadzą radę przez ten czas wytrzymać ,a po jej wyjściu leje się Ślepotka .Szlak mnie trafia jak widzę jak przychodzi Pan z MOPS z decyzją ,a patologia sie cieszy .Potrafią z decyzją iść do sklepu żeby zagwarantować że w danym dniu mają kasę i oddadzą ,oczywiście nie jedzenie biorą tylko alkohol.A osoby naprawdę potrzebujące dostają grosze na leki czy inne rzeczy .Wiem bo nie raz życzałam sąsiadce pieniądze na wykupienie leków ,bo brakło jej ,właśnie ona korzysta z mops .Nie pije nie pali ,ani ona ,ani mąż .Tylko proszę nie pisać że pracownicy nie wiedzą ,że trzeba zgłosić ,bo dam sobie głowę uciąć ,że nie raz widzieli ich pijanych,ale udawali że ich nie widzą .Oto cała prawda,albo boicie się pijaków i dajecie im ile się da .Zamiast wysłać zdrowych byków do roboty .Rodzinka ,mamusia tatuś i synek stary zdrowy byk chleją co dzień ,a P socjalna udaje że nie widzi problemu tylko daje kasę .Szkoda mi osób które korzystają z Mops bo podała bym nazwiska i adresy ,ale napewno było by na nich .Róbcie tak dalej a bedze coraz więcej NIE DAJ BOŻE ,takich tragedii