A na jakiej podstawie mogłeś zrobić aneks? przecież z naszej perspektywy wszystko zrobiłeś właściwie, miałam podobną sytuację i okazało się że mogłam wypłacić niższą kwotę ale dopiero gdy wnioskodawca prawidłowo wypełnił rozliczenie tzn wpisał kwotę dofinansowania tą już do wypłaty po ponownym przeliczeniu, a ile się nasłuchałam opcji na infolinii to moje w każdym razie Wnioskodawca otrzymał informację że to moja wina bo ja powinnam w chwili sporządzania umowy przewidzieć ile on zapłaci i właściwą kwotę wpisać już w umowie
Tomasz a na różnicę robiłeś w Systemie tzw "Zwrot" bo taką informację otrzymałam na infolinii ale wolała mieć pewność że to konieczneTomasz1981 pisze: ↑15 wrz 2020, 13:43u nas tez wypłaty szły bez robienia aneksu, tak jak wyżej, rozliczenie musi być prawidłowo zrobione i wypłatę można zrobić, tylko tam, gdzie kwota dofinansowania wg umowy wpisujemy kwotę którą trzeba wypłacić
żadnych zwrotów nie robiłemewaaa pisze: ↑15 wrz 2020, 14:02Tomasz a na różnicę robiłeś w Systemie tzw "Zwrot" bo taką informację otrzymałam na infolinii ale wolała mieć pewność że to konieczneTomasz1981 pisze: ↑15 wrz 2020, 13:43u nas tez wypłaty szły bez robienia aneksu, tak jak wyżej, rozliczenie musi być prawidłowo zrobione i wypłatę można zrobić, tylko tam, gdzie kwota dofinansowania wg umowy wpisujemy kwotę którą trzeba wypłacić![]()