podpowiedzcie:) - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 15 mar 2013, 15:14

pomysły na zgładzenie dyr!
~!!!!

Napisano: 15 mar 2013, 15:30

to podlega pod paragraf.uważaj po I.P. cię odnajdą
~lex

Napisano: 17 mar 2013, 14:09

zgładzenie ....haha, to pisze osoba, która pracuje z dziećmi? a tak na poważnie, masz problem? idź do dyr i powiedz, co Cię boli. To najprostrza i najbardziej właściwa droga. pozdrawiam
~Beata

Napisano: 17 mar 2013, 14:23

może pisząc \"zgładzenie\" chodziło jej/jemu o wyrównanie nierówności w placówkach ;)
~etatysta

Napisano: 17 mar 2013, 14:36

nie wiem co chcesz mu zgładzić, ale polecam golenie. Naprawdę u mężczyzn twarz po jest dużo gładsza. Jak to kobieta to sa tez gładzie do twarzy, czy tam szpachle ale tez pomaga.
~hey

Napisano: 17 mar 2013, 15:52

Osobiście nie jestem za wyrównywaniem nierówności (\"zgładzaniem\") szczególnie u kobiet, ale jak ktoś się uprze...
Być może Hey masz rację, czyli chodziło o golenie, a lex od razu straszy paragrafami. ;) Więc jeśli \"dyr\" jest facetem to można mu \"zgładzić\" twarz, a jeśli jest kobietą to np. nogi ;) Tak czy owak ciekawa sytuacja ;)
~etatysta

Napisano: 18 mar 2013, 0:33

Chodziło zapewne o złagodzenie. Ja noszę zarost tzw dwudniowy i nie życzę sobie takiego zgładzania.
~kapek

Napisano: 18 mar 2013, 14:17

Kapek myślisz, że chodziło o złagodzenie dyr? A może miało być zgłodzenie ;)
~etatysta

Napisano: 18 mar 2013, 14:24

pomysł z depilacja (na sucho) i wczasy odchudzające sa ekstra pomysłem:)
~gremlin

Napisano: 18 mar 2013, 15:48

Gremlin ale trafiłeś! Moja dyrekcja nie dość, że ma lekki wąsik to ciągle na diecie a i tak waży z 80 kg.
Ostatnio modny jest system odchudzania tzw Dieta Niesioła -podobno skuteczny, więc niech autor wątku spróbuje zagłodzić.
~kapek

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem