ANKIETA do pracy magisterskiej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 19 mar 2013, 21:09

Witam!
Piszę pracę magisterską na temat zjawiska samotności wśró dzieci i młodzieży w placówkach opiekuńczo-wychowawczych i bardzo prosiłabym o wypełnienie ankiety, która przeznaczona jest dla pracowników tychże placówek. Ankieta oczywiście jest anonimowa. Bardzo proszę o pomoc!
Z góry dziękuję i pozdrawiam:)

oto link do ankiety:
https://www.wiedzadlafirm.pl/customers/s ... d07f53d439
~Joanna

Napisano: 19 mar 2013, 21:53

Jak można się czuć samotnym wśród dzieci i młodzieży?
~kapek

Napisano: 19 mar 2013, 23:09

juz coraz głupsze te tematy tych prac magisterskich.
~Jan

Napisano: 20 mar 2013, 1:16

nigdy nie słyszeliście o samotności w tłumie?
~q

Napisano: 20 mar 2013, 9:07

temat jak temat ... ciekawe jakie wyszły by badania porównawcze na grupie młodzieży z \"normalnych domów\"?
~Marianna

Napisano: 20 mar 2013, 15:54

Skoro jesteśmy przy pracach dyplomowych to ja właśnie jestem w trakcie pisanie \"Rola wychowawcy na przykładzie placówki...\"
Panzer
Stażysta
Od: 02 lut 2010, 20:03
Zajmuję się:

Napisano: 21 mar 2013, 1:31

chciałam wypełnić tą ankietę ale w połowie zrezygnowałam. dziwne te pytania na które nie potrafię dać jednoznacznej odpowiedzi..... przykro mi nie pomogę
~gocha

Napisano: 21 mar 2013, 8:01

ja też zrezygnowałam, bo pytania badają moje widzimisię a nie stan faktyczny
~Marianna

Napisano: 21 mar 2013, 21:55

ja wypełniłem choć pytania rzeczywiście były niejednoznaczne
Panzer
Stażysta
Od: 02 lut 2010, 20:03
Zajmuję się:

Napisano: 24 mar 2013, 14:34

poza pierwsza strona pytań , nie ma innych sensownych w tej ankiecie . przepraszam ale Joanno kto Ci opiniował tą ankietę?, moim zdaniem nikt nie powinien jej tu wypełniać bez zgody dyrektora swojej placówki. studenci przychodząc do nas z ankietami najpierw odbywają rozmowę z dyr, który jednocześnie zatwierdza i pozwala przeprowadzenie badan. dlatego wypełniając ta ankietę w mojej opinii złamane zostałby zasady panujące w mojej placówce.
~Fasola

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem