Podwyżki dla pracowników MOPS - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 20    [ Posty: 196 ]

Napisano: 06 lip 2015, 13:28

Ja pójdę policzyć obecnych. Wystarczy mi do tego jedna ręka.
Żeby coś zdziałać powinni iść wszyscy a tak nigdy nie będzie z powodu dysproporcji. Współczuję wam. Nie wiem co może wam pomóc.

Dzibar będzie na pewno.
Ares30

Napisano: 06 lip 2015, 13:41

Dzibar wystarczy ! - będzie za 100..

ps. Ares jeśli TY będziesz- ja też przyjadę. Służę pomocą, jak braknie palców u jednej i drugiej Twojej ręki, podam swoją, choć wątpliwe czy będzie taka potrzeba.
Emilka.

Napisano: 06 lip 2015, 13:50

Pewnie sie nie przyda ale przyjedź. Pójdziemy się wszyscy do Sowy napić. Dzibar pojedzie szybciej. Przed obiadem ma psychoterapię. Nie może się zasiedzieć bo na pociąg nie zdąży.
Ares30

Napisano: 06 lip 2015, 14:09

ok. Spotykamy się w Warszawie -Plac Zbawiciela ( tęcza ;) a później dalszy ciąg programu. Wiejska czy Krakowskie Przedmieście?
ps. dzibar do Sowy idzie z nami ?
Emilka.

Napisano: 06 lip 2015, 14:10

No tak to teraz wcale się nie dziwie, że pewne osoby wymiękają... skoro stać ich na alkohol u Sowy to chyba nie trzeba tego dalej komentować:P nie wiem po co poruszane są na forach takie tematy chyba jeden drugiemu chce podnieść ciśnienie na tym to polega... bo solidarności i wzajemnego rozumienia to u was BRAK drodzy socjalni
Gość

Napisano: 06 lip 2015, 14:29

Pod tęczę idziemy? Dobrze że mówisz. Wezmę zapalniczkę;)
Ani na Przedmieście ani na Wiejską. Do hotelu pojedziemy. Pokój zamówiłem. Jeden. Będzie taniej:D
Co do dzibar to nie wiem. Musi coś zjeść. Takich leków nie bierze się na pusty żołądek.

Dlaczego nie ma u was solidarności?
Ares30

Napisano: 06 lip 2015, 14:41

Pomysł mi się podoba . Ale może symbolicznie chociaż na Wiejską żeby nie było ? co?
Tęczy nie pal. Szkoda.Chyba, że to w ramach protestu " Podwyżki dla pracowników MOPS" ale czy nam się opłaca, aż takie poświęcenie?
Co do dzibar - ok. Ale tylko na czas obiadu jest z nami, później musi sobie radzić.
Ares30 pisze:Dlaczego nie ma u was solidarności?
Bo nie łączy nas wspólny cel i brak nam charyzmy.
Emilka.

Napisano: 06 lip 2015, 14:52

OK wpadniemy na Wiejską. Może Kopacz spotkamy i ręcznie jej wytłumaczymy że pomoc społeczna wymaga zmian.
Dzibar ma osobny stolik także luz. Boję się ją zostawiać samą. Jeszcze pójdzie się podpalić pod kancelarię premiera i będzie tragedia.
A może nad Wisłę sie przejdziemy? Upał jest to się schłodzimy. Weź dwuczęściowy strój kąpielowy:D

Właśnie że łączy was wspólny cel. Mimo to solidarności brak. Chyba nie chcecie tylko podwyżek prawda? A bezpieczeństwo w terenie? A warunki pracy?
Ares30

Napisano: 06 lip 2015, 15:06

miłym akcentem, z uśmiechem na twarzy zakończyłam ten dzień.
Pozdrawiam wszystkich gorąco w ten upalnyyyyyy dzień .
W takim razie do zobaczenia.
Emilka.

Napisano: 06 lip 2015, 15:54

to miał ktoś te podwyżki ostatnio?
Emilka, Ty o ile dobrze pamiętam jesteś kierownikiem, twoi pracownicy otrzymali ostatnio jakieś podwyżki? Czy nasze płace są zamrożone, czy można o nich dyskutować z szefostwem? Strajkować nie pojadę, ale mam zamiar poważnie pytać dlaczego od wielu lat nie zaplanuje się więcej środków na płace, czy choćby godziwe nagrody.
Jemiołka

Strona 3 z 20    [ Posty: 196 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x