\"polska rzeczywistość\" - HYdE PaRK

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 23 sie 2011, 9:56

skacz sobie betonowy, najlepiej na głowę. W przypadku nauczyciela najpierw zastosowanie ma karta nauczyciela, a dopiero potem kodeks pracy tzn w sprawach nieuregulowanych w karcie.
I nie bądź taki chamski
~ano

Napisano: 23 sie 2011, 9:59

Relatywizm moralny ludzi oraz poziom etyczny oświaty i jej pracowników odbiera mi wiarę w cokolwiek.
~betonowy

Napisano: 23 sie 2011, 10:19

niektórych pracowników pomocy społecznej - ręce opadają
~podobnie...

Napisano: 24 sie 2011, 12:31

czy Twoje stwierdzenie dotyczy również Twojej żony?

\"2011-08-23 07:59 Re: \"polska rzeczywistość\"
wysłane przez ~betonowy dnia 2011-08-23 07:59:36

~betonowy

Relatywizm moralny ludzi oraz poziom etyczny oświaty i jej pracowników odbiera mi wiarę w cokolwiek. \"
~do betonowego

Napisano: 24 sie 2011, 14:42

Dodatkowo ta \"super szefowa\" obrabia t.y.ł.e.k mojej żonie po całej gminie, jak to jest niezadowolona z jej pracy - żonie o tym nic nigdy nie powiedziała - odwiedziła ją na stanowisku pracy ze trzy razy w ciągu roku, a swoją opinię ukształtowała na podstawie informacji przekazanych przez współpracowników żony oraz potrzebie zapewnienia stołka ziomalce.

Świata nie zmienię, ale żony samej na pastwę takich k.r.e.a.t.u.r nie zostawię. Też w swoim czasie byłem szykanowany nawet za pośrednictwem policji i księdza- zaangażowano nawet siły wyższe aby mnie zglebić. Żona nie przeżyje tego co ja przeżyłem bo na to nie załuguje - wkroczę w odpowiednim czasie do akcji bo jestem mądrzejszy o swoje doświadczenia.

Nie wygramy - wiem, ale już mi wiele nie zależy. Muszę tylko sprawić, żeby wszyscy mnie zapamiętali.
~betonowy

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x