Zwracam się z prośba o pomoc do ludzi o dobrym sercu ponieważ znalazłam się wraz z dzieckiem,(które zresztą sama wychowuje), w wyjątkowo ciężkiej sytuacji materialnej.
Żyjemy z bardzo skromnego zasiłku który został mi przyznany z tytułu niepełnosprawności,
Moj dochód wraz z świadczeniami na dziecko to 500 zł miesięcznie,mieszkam z starszymi rodzicami gdzie tylko mama ma niska emeryturę z której w większości spłaca stary kredyt.
Nie obce nam są dni gdy niema co do garnka włożyć i jest to horror
bo zaczyna się nerwówka by pożyczyć na chleb.
Bardzo przydałaby się pomoc w formie odzieży-damska i męska(od 145cm do175cm),buty (36-40),pościel
żywność,karma dla kotów,wyposażenie mieszkania.Przyjmiemy tez pozostałości po remontach jak tapety(od rolki).
Pilnie potrzebny tez piecyk typu koza- brak ogrzewania w drugim pokoju.
Przyda się właściwie każda rzecz bo na nic nas nie stać i jesteśmy szczęśliwi gdy udaje nam się porostu przetrwać kolejny miesiąc mając co jeść.
Poszukuje tez kilku książek do gimnazjum których ze względu na zła sytuacje nie udało mi się do tej pory kupić.
Jeśli posiadasz niepotrzebne książki do klasy 1 gimnazjum to napisz podam tytuły brakujących.
Do 2 gimnazjum tez się przydadzą, to już końcówka roku i trzeba będzie kupować nowe.
Odbiorę osobiście lub postaram się pokryć koszty przesyłki umawiając się na termin gdy wypłacają mi rentę bo nie zawsze mam pieniądze.
Licze na dobre serce ludzi ponieważ sama je kiedyś okazałam trzem bezdomnym kotom przygarniętym z dworu.
Obecnie szukam dla nich wszystkich ciepłych domków i ludzi którzy otoczą je opieka i miłością.
Koty są słodkie,udomowione,przyzwyczaj one do psa i dziecka.
Mnie niestety nie stać(mam jeszcze psa)a nie mogę patrzeć jak nie dojadają bo obecnie muszę sobie z ust odejmować by je nakarmić.
Mieszkam na obrzeżach Krosna-zapraszam ,podam adres i dane e-milem ,mogę również umówić się i podwieźć zwierzaki gdzieś w okolice centrum,czy dworca.
Nr konta gdzie można wesprzeć moja rodzinę a każda złotówka będzie dla nas pomocna: bank Lukas Bank
491940 1076 5260 2070 0000 0000
Podejmę tez z chęcią prace przez internet.Posiadam Orzeczenie O Niepełnosprawności 1 grupy.
Moze to być tez praca dorywcza
Prosze o kontakt na e-mila [email protected]