To już koniec PO - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 12 mar 2011, 23:32

Sprawa OFE stała się gwoździem do trumny PO i samego Tuska. Przeciwnicy polityki PO już nie muszą niczego robić, nie muszą nikomu udowadniać, że PO jest be.
Teraz za PO zabiorą się ich niedawni sprzymierzeńcy, którzy nikomu nie podarują takiego skoku na ich kasę. Z przyjemnością będę obserwować to, jak przyjaciele zatopią Platformę.
~ala

Napisano: 13 mar 2011, 1:45

alu

Taaa... Jak tylko L. Balcerowicz wykombinował zegar rosnącego długu, wiedziałem, że coś sie święci. Taki się \"zatroskany\" zrobił o kasę państwową, a nawet naszą, każdego indywidualnie (przeliczał sobie ile to wyjdzie na sztukę). Ja się dziwię, że ktoś go jeszcze słucha. A wyborcy platformy, zwłaszcza z \"ekonomicznym\" wykształceniem, to chyba w ogóle teraz mają rozdwojenie jaźni ;-)

a premier, jak to premier. Jak głupa rżnął, tak dalej będzie. W końcu, czy on się na czymś, poza (chyba) piłką nożną, jeszcze zna?
~Łukasz

Napisano: 13 mar 2011, 2:16

Nareszcie - gdzieś na forum onetu, trafił do mnie argument, przemawiający za rządem platformy. Sytuacja w kraju jaka jest, każdy widzi. A dlaczego jest ona taka, bo to są koszty wysokiej jakości rządów po - psl.

a ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa

~Łukasz

Napisano: 13 mar 2011, 2:20

Nie wierzę politykom, podobnie jak sondażom. Jeśli nawet z mapy politycznej zniknie PO, to nie oznacza to, że z tej mapy znikną osoby, które dziś współtworzą tę partię. Patrz PZPR, UW, AWS oraz inne już nie istniejące organizacje partyjne.
~roztropny

Napisano: 14 mar 2011, 18:41

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny