POMOCYYYYYYYYYY
POMOCYYYYYYYYYY
Czy ktoś miał taką sytuację, że karty mu przyszły i kopertę wyrzucił do kosza?? Nie mam tego numeru z koperty i nie mogę wprowadzić do systemu, że przesyłka została odebrana 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: POMOCYYYYYYYYYY
Nie miałam takiej sytuacji. A na raporcie, który był wewnątrz koperty nie ma tego numeru? Zdaje się, że pierwsze dwa znaki to litery, reszta to cyfry. Zobacz
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
tak potwierdzam, na raporcie jest zapisany nr koperty zewnętrznej
Tak to jest jak "ktoś" otwiera pocztę nie adresowaną do niego. "Ciekawość to pierwszy stopień do piekła". Razem z kartami powinien być raport z wysyłki zewnętrznej i tam jest Nr koperty zewnętrznej. W tej sytuacji niech ten "ktoś" się spina i dzwoni o Nr tej koperty, a na drugi raz "łapy precz" od bezpiecznej koperty, którą powinna otwierać osoba, która jest upoważniona. Tyle na ten temat!!!
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
poza tym raport powinien być sprawdzony z kartami nadesłanymi i z tym co jest w systemie po wpisaniu nr koperty
Ojej, nie spinajcie się tak. Ja to prowadzę i ja odbierałam te karty i ja to wszystko wyrzuciłam. Wina w całości leży po mojej stronie.
Ojej. Hmmm.... To w tej sytuacji musisz zadzwonić pod numery podane w Informatorze, może oni coś pomogą.
u nas gromadzi sie nawet koperty
a co tam fajnie potrzymać foliowy woreczek w segregatorze..

Oprócz POMOCYYYYYYYYYY - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
dzieci pełonoletnie??
Szkolenie z P. Moniką Prokop
dzieci niepełnosprawne
KDR prośba o pomoc
zaoczny student pracujący
student od października?
materiały ze szkolenia
Problem z datą ważności karty
brak zaświadczenia!
Data ważności
Student pracujący