Oferujemy kredyty dla osób prywatnych i organizacji współpracy wszelkiego rodzaju finansowania na stosunkowo niskich stóp procentowych. Jeżeli zainteresowany w uzyskaniu kredytu od nas, skontaktuj się z nami e-mail: [email protected]
Zwracam sę do ludzi o dobrym sercu o pomoc na jedzenie i leki.Choruje na cukrzyce arytmie serca,częściową marstkość wątroby astme oskrzelową.Musze być na ścisłej diecie a jest nie raz tak że nie mam co do ust włorzyć i jestem głodna.Moja ręta wynosi 618złwiększą częsć pieniędzy musze zostawić na poczcie,zostają mi grosze .Proszę o wszelką pomoc .Będe bardzo wdzięczna.Nachodzą mnie nieraz myśli żeby sobie coś zrobić ale się boje--lecze się tagże od 15 lat psychiatrycznie mam śilne stany depresyjno lękowe boje się wychodzić z domu.Błagam jeszcze raz o wszelką pomoc.Mój nr telefonu---792-797-112.Mam 54 lata.Pozdrawiam.Anna.
Nie jestem naciągaczką poprostu sytuacja w jakiej jestem zmusiła mnie do umieszczenia takiego ogłoszenia.Błagam o wczucie się w moją straszną sytuacje.Boże czy nie ma już ludzi o pomocnej dłoni,opieka nie ma pieniędzy nie są w stanie pomagać bo Państwo obcieło fundusze dla nas biednych ludzi.Błagam pomóżcie mi mam duże zaległości w opłatach brak lekaestw powoduje straszne osłabienie.Zlitujcie się na demną nawet może to być paczka z żywnoscią,liczy się kazdy gesy i pomocna dłoń w mojej sytuaci.
witam mam 2 dzieci 12i 6l dziewczynki potrzebuje zywnosci ubran maz chory na serce dorabia jak moze stara sie.moj nr 516-926-112 szukam pracy nielicze na opieke sama chce zarobic na swoje dzieci bo to obowiazek rodzica
Jestem wdową mam 57 lat i mieszkam z wnóczką 7lat na wsi,jeśli w ciągu miesiąca nie zbiorę pięcdziesiąt tysięcy,to mój dom pójdzie na licytację. Za Banki pieniądze zrobiłam remonty,a teraz Banki chcą swoje.Proszę i błagam ludzi o pomoc.Choć skromą sumą poratuj mnie i wpłać na moje konto. Bank Zachodni WBK S.A. 76 1090 2095 0000000 102 197 867. e-mail [email protected] nr.tel. 696 662 841. Z całego serca dziękuję.
Dziwię się czytając te posty. Ludzie potraficie robić dzieci, ale zarobić na nie już nie!! Po co komu 6-cioro dzieci? Żyjemy w XXI w. są dostępne środki antykoncepcyjne!!
Do Leokadii-- Dom pójdzie na licytację, Bank weźmie swoje a za resztę kupisz kawalerkę. Myślałaś, że weźmiesz kredyt i co, podaruje Ci ktoś spłatę rat?!
Ja też mam kredyt hipoteczny, miesięczne rachunki, i różne wydatki, i żeby temu podołać -- ja pracuję, mąż pracuje na dwa etaty. Weźcie się w garść i zacznijcie odpowiadać za swoje podjęte decyzje. Nie tylko myśleć jak tu od kogoś lub od państwa coś bez wysiłku dostać!!!
My nie obiecujemy! - My pożyczamy!
Szukasz Chwilówki na dowód ?
U nas dostaniesz chwilówkę od 100 - 500 zł !
bez BIK,
bez papierków,
Pierwsza chwilówka do 500 zł za darmo
Nikt nie pyta o dochód i zatrudnienie
Pieniądze nawet w 15 min na Twoim koncie
Zostaw numer telefonu oraz maila wyślemy oferty
PRZEKAŻ INNYM POTRZEBUJACYM !!!
e-mail: [email protected]
tel 507613605
gg 44063296
SKYPE exploration777