Powala mnie brak profesjonalizmu - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 8    [ Posty: 71 ]

Napisano: 17 cze 2015, 8:41

Powala mnie, po prostu powala ten brak profesjonalizmu ukryty w pytaniach zawartych w pytaniach niektorych forumowiczow. I to porownywanie, czyja praca gorsza: p.s. czy w swiadczeniach?!! Pozdrawiam
beaaaa

Napisano: 17 cze 2015, 10:02

obydwie sa dobre pod warunkiem, ze sie swoja prace akceptuje. jesli ktos pracuje jako socjalny tylko dlatego, ze akurat tam sie dostal no to sory, komentarz jest zbedny.
en en

Napisano: 17 cze 2015, 10:13

jest prawdziwa twarz socjalnych - niestety tak jest prawda o pytaczo - odpowiadaczach :lol:
bo to ...

Napisano: 17 cze 2015, 11:05

Odp... się beeea! Konsultacje na forum to dowod staran i procesu samodoskonalenia. Ale takie zarozumiałe biurwy jak Ty tego nie pojma... :evil:
Profesjonalnie

Napisano: 17 cze 2015, 11:11

zgadzam się z "PROFESJONALNIE"
POZA TYM NIE JESTEM PRACOWNIKIEM SOCJALNYM KTÓRY SIĘ "JAKOŚ DOSTAŁ" DO TEJ PRACY TYLKO NAPRAWDĘ TRZEBA BYŁ MIEĆ TROCHĘ W TEŁ ŁEPETYNIE A NIE SAME TROCINY JAK ZNIESMACZONA ŻYCIEM EN EN. :P
BETI 1

Napisano: 17 cze 2015, 11:27

dopiekło pytaczo - odpowiedaczom oj dopiekło :lol:
bo to...

Napisano: 17 cze 2015, 11:37

człowieku od pytaczo odpowiadaczy nie wiem kim jesteś i co bierzesz ale z wpisów jakie umieszczasz wnioskuję że z rozumem u ciebie jest na bakier
PS mam dobre namiary na oddział psychosomatyczny poznasz moich podopiecznych, będzie fajnie :o
darek67

Napisano: 17 cze 2015, 12:01

zazwyczaj do tej pracy dostaja sie ludzie po znajomosciach, ktorzy poszli an studia przez przyapdek, a potem placz kiedy przycgodzi im stanac oko oko w rzeczywistoscia i faktycznymi problemami
kiler

Napisano: 17 cze 2015, 12:05

TEZ TAK JEST NIESTETY W DUŻEJ MIERZE NAJPIERW STANOWISKO POTEM STUDIA, ALE NA UKŁADY INNYCH PS NIE MA RADY POZA TYM TAK JEST WSZĘDZIE CZY POLICJANT, CZY KSIĘGOWA CZY REFERENT. Cała nasza Polska piękna.
darek67

Napisano: 17 cze 2015, 12:30

rozumiem, że pisesz z autopsji - a wpisem potwierdzasz najpierw stolec potem studia i to byle jakie płatne szkólki a na koniec najpierw pytacz a za chwile odpowiedacz taki jam mumdry jak pytacz :lol:
bo to...

Strona 1 z 8    [ Posty: 71 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x