Powala mnie brak profesjonalizmu - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 8    [ Posty: 71 ]

Napisano: 18 cze 2015, 21:31

dobra pamięć - resztę pozostawię - ale przyznasz, że wtedy to się działo 8-)
bo to...

Napisano: 18 cze 2015, 21:32

ale jedno u niech tj pytaczo - odpowiadaczy pozostało pomimo lat nauki - brak profesjonalizmu - ot co
bo to...

Napisano: 18 cze 2015, 21:54

gdzie we forumowm lesie ciemnym stoi ławeczka to toś ję z bettą zajmowaji coby henio o swojej doli i niedoli mogł sobie poopowiadać- zniknął ciemny fofumowy las, zniknęła i betta i Nieniebki Stempelk ale jaszcze heniowi proszeczki pozostału i swój udział w życiu henia mieć bądma i one już dziają a interlokutotki z cioemnagi forumowego lasa niema , to co henuim ma teraz ze sobom sam deliwagować :lol:
henio

Napisano: 18 cze 2015, 22:42

Oj działo sie, działo. A ten brak profesjonalizmu - permanentny. Nie to co w renomowanych PCPRach. Moi osadzeni posiadaja znacznie wyzsze kwalifikacje niz pyto-odpowiadacze. Nawet niektorzy pseudoprawnicy wiezienni maja czelnosc gnebic mnie skargami do Trybunału Praw Czlowieka powolujac sie na ten czy inny paragraf. Ale takim zwykle przytrafiaja sie przykre poslizgniecia na mydle i pozagrafikowe natryski z Kudłatym... :P
Bartek

Napisano: 18 cze 2015, 23:22

O! Jak miło 8-) Profesjonalny temat mnie przyciągnął. Czytam, czytam i... już miałam nie czytać dalej, bo atmosfera wpisów brzydła, a tu taka gratka: Bartek, henio, podglądacz pytaczy... No no no :) nie spodziewałam się. Super Was znowu zobaczyć, fajnie, że pamiętacie!
Do Bartka: muszę Cię zmartwić. Niebieski stempelek :( stracił kolor. A tak go lubiłam.
betta
Praktykant
Od: 04 lis 2009, 22:24
Zajmuję się:

Napisano: 19 cze 2015, 14:08

Napijcie się wódki. To spotkanie trzeba uczcić. Najlepiej w pracy.
Ares

Napisano: 19 cze 2015, 15:08

Ja właśnie dziś idę na wódkę mooorzeee wódki. O 18.00 ZACZYNAM OJ JAK DOBRZE :D
darek67

Napisano: 19 cze 2015, 15:16

Ja piję od piątkowego popołudnia do niedzielnego wieczora.
Wasze zdrowie (psychiczne)!
Ares

Napisano: 19 cze 2015, 17:44

A kto wierzy że do tej pracy trafiają profesjonaliści???!!! znajomości.... świat na plecach stoi
PRac

Napisano: 19 cze 2015, 17:50

A czym jest profesjonalizm?
Andrzej

Strona 5 z 8    [ Posty: 71 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem