gdzie we forumowm lesie ciemnym stoi ławeczka to toś ję z bettą zajmowaji coby henio o swojej doli i niedoli mogł sobie poopowiadać- zniknął ciemny fofumowy las, zniknęła i betta i Nieniebki Stempelk ale jaszcze heniowi proszeczki pozostału i swój udział w życiu henia mieć bądma i one już dziają a interlokutotki z cioemnagi forumowego lasa niema , to co henuim ma teraz ze sobom sam deliwagować
Oj działo sie, działo. A ten brak profesjonalizmu - permanentny. Nie to co w renomowanych PCPRach. Moi osadzeni posiadaja znacznie wyzsze kwalifikacje niz pyto-odpowiadacze. Nawet niektorzy pseudoprawnicy wiezienni maja czelnosc gnebic mnie skargami do Trybunału Praw Czlowieka powolujac sie na ten czy inny paragraf. Ale takim zwykle przytrafiaja sie przykre poslizgniecia na mydle i pozagrafikowe natryski z Kudłatym...
O! Jak miło Profesjonalny temat mnie przyciągnął. Czytam, czytam i... już miałam nie czytać dalej, bo atmosfera wpisów brzydła, a tu taka gratka: Bartek, henio, podglądacz pytaczy... No no no nie spodziewałam się. Super Was znowu zobaczyć, fajnie, że pamiętacie!
Do Bartka: muszę Cię zmartwić. Niebieski stempelek stracił kolor. A tak go lubiłam.