Powala mnie brak profesjonalizmu - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 8    [ Posty: 71 ]

Napisano: 18 cze 2015, 15:11

Darią nie jestem a o moje zdrowie to ty się nie martw. Idź grzecznie do kościółka i daj na msze :lol: Nie dziwota że Polska jest całe pokolenie za innymi krajami w jakości pomocy społecznej skoro niepotrzebnie zajmują stołki takie oszołomy. :lol:
darek67

Napisano: 18 cze 2015, 15:16

Jestem ateistą a w pomocy społecznej nie pracuję od dawna. Olałem sprawę na rzecz własnej działalności.
Polska jest za innymi krajami? Jak to? Przecież twój pcpr jest inny, wyjątkowy, najlepszy;)
Ares

Napisano: 18 cze 2015, 15:22

Tak zgadza się mój PCPR jest inny i znam kilka świetnie prosperujących takich jednostek w tym Gops ( mały ale wariat). Ale tak już zupełnie serio bez dogryzania daliśmy sobie po razie i jest ok możemy iść na wódkę. Piszesz że odszedłeś z ops a na forum jesteś dość aktywny dlaczego? Żeby kogoś wkurzyć ? Pytam zupełnie poważnie już bez docinków o klechach :evil:
darek67

Napisano: 18 cze 2015, 15:55

Szczerze? Z przyzwyczajenia i dla rozrywki. Kilka fajnych osób tu poznałem. Na HP porusza sie fajne i kontrowersyjne tematy.
Sama pomoc społeczna już mnie tak nie interesuję bo od wielu lat panuje w niej marazm i monotonia. Mówi się o niej tylko wtedy kiedy wydarzy się jakaś tragedia. Socjalni bez przerwy narzekają. Walą w majtki słysząc o możliwych zmianach. Nie wykazują żadnej inicjatywy by poprawić swój psi los. To przyciąga takich jak ja - szyderców i prowokatorów. Wiem że da się z tego bagna wyrwać i poprawić swój status. Lubiem pracę w terenie, klientów ale wykańczała mnie toksyczna atmosfera i jadowite żeńskie układy.
Ciekawa i specyficzna branża wymagająca gruntownej naprawy i zmiany mentalności ludzi. Jestem tu bo oczekuję zmian w pomocy społecznej. Chcę być ich świadkiem. Chcę zobaczyć jak branża na nie zareaguje. Będzie ciekawie bo wyjdzie z tego mixu bardzo musujący drink. Nie wszyscy dadzą radę wypić go do dna i się nie przewrócić.
Ares

Napisano: 18 cze 2015, 18:04

Ares. skoro tylko na noclegowni śmierdzi to chyba miałeś "lekki" rejon ;D
są lokale, do których trzeba iść, gdzie śmierdzi czasem gorzej niż na noclegowni.
ludziom po prostu nie chce się pracować jak pracownicy socjalni a nie z powodu "smrodu"
cosiek

Napisano: 18 cze 2015, 18:32

No prosze - wystarczy zacytowac Biblię i już Renomowany PCPR dokleja łatkę KLECHY i PISowca, wysyła do kościółka... Pocieszne. Zwłaszcza biorac pod uwage moje osobiste poglady polityczne i wyznanie... :D
Prawdziwy humanista i erudyta korzysta z róznych zródeł odnajdujac tam wartosciowe elementy. A prawdziwy RENOMOWANY pcprowiec pamieta ze wspólnoty religijne to takze SPOŁECZNOSCI lokalne z ktorymi zobligowany jest wspolpracowac...
Ale co ja tam wiem o pracy socjalnej... Lece spacyfikowac osadzonych - znowu rozruchy w stolowce! :P
Bartek

Napisano: 18 cze 2015, 19:24

i tak to renomowanemu peceperowiczowni kolejny dzionek zleciał - a jedyne co potrafi to po wpisie łatki przyklejać ale tak to renomowany wszechwiedzący dzibaropodobny peceperowiec najlepszy w wolsce już ma :lol:
witaj bertek - jakoś dawno ciebie tutaj nie było - co tam w szerokim świecie słychać? dalej w as?
bo to...

Napisano: 18 cze 2015, 19:34

Witaj nieznany mi z ksywki kolezanku! (Genderyzm cacy) :)
Tak to ja. Awansowałem. Teraz sprowadzam ból i cierpienie na troglodytów w ZK. Tradycyjnie, humanitarnie i z wyczuciem okładajac ich tonfą! 8-)
Bartek

Napisano: 18 cze 2015, 19:47

gratuluję - znajomość z forumna to dawne dzieje - późno nocne forumowiczów palcowanie 8-)
bo to...

Napisano: 18 cze 2015, 20:45

Niebieski stempelek? Pan P? Betta?
Bartek

Strona 4 z 8    [ Posty: 71 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x