Powala mnie brak profesjonalizmu - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 8    [ Posty: 71 ]

Napisano: 19 cze 2015, 17:52

Znajomosci!? Robota gowniana ktorej nikt palcem nie chce ruszyc, chyba ze w dawnym PGR...
PRac fantasta

Napisano: 19 cze 2015, 17:53

Brdzisz...!
Andrzej

Napisano: 19 cze 2015, 18:07

brak profesjonalizmu zawarty w pytaniach ???????????????????????????????????????????????? Cóż za interpretacja, cóż za teza.Zadziwiające.
Ktoś kto posługuje się takim stwierdzeniem - w rzeczywistości jest pusty-natomiast udaje mądrego by nie odstawać od reszty A to mylne założenie, bo reszta tez jest..........?
No właśnie. Ale co to jest ten profesjonalizm?
Emilka.

Napisano: 19 cze 2015, 19:43

Ten zawód nie wymaga profesjonalizmu. On wymaga posiadania cech które trzeba mieć w sobie. Nie uczą tego na studiach czy szkoleniach.
Ares

Napisano: 19 cze 2015, 20:09

Ooo jest Ares, czyli moja druga połowa ;) nareszcie.
chętnie porozmawiam-po tylu dniach milczenia..
ps
Ares jak usunąć reklamy? Pytam poważnie. Nie mogę pisać. masakra. Nie pojadę przecież na Litwę, żeby spokojnie rozmawiać na necie?
Pytanie tylko dla profesjonalistów.
Emilka.

Napisano: 20 cze 2015, 15:18

Reklamy na stronach internetowych?
Mozilla Firefox + darmowa wtyczka Adblock plus. Do Opery i Chrome też to jest ale trochę gorzej działa.
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/a ... lock-plus/

Pamiętaj tylko że niektóre strony proszą o wyłączenie adblocka. Na reklamach się zarabia. Jeśli tego nie wyłączysz to nie obejrzysz filmików. Tak chyba jest na Wirtualnej Polsce.
Ares

Napisano: 20 cze 2015, 17:27

Dziekuję. Rozumiem,że instrukcja z działu prosta w obsłudze;)- no widzisz a nie jestem blondynką.
Po prostu zajęłam sprzęt mojego Koli i mam spokój.
Emilka.

Napisano: 20 cze 2015, 19:26

Instalujesz i używasz. Można jeszcze dla pewności zassać polskie filtry by jeszcze skuteczniej blokować polskie reklamy ale bez tego też powinno być OK:
https://adblocklist.org/
Wszystko napisane jest.

Wirtualna polska kombinuje. To jedyna stronka z którą adblock sobie nie radzi.
Ares

Napisano: 20 cze 2015, 19:48

miło ale czasy już nie takie same a szkoda, a co sie stało Stempelkowi, że stracił kolor, czyżby się zrobił czerwony :?:
no ale Kudłaty ciagle awansuje jaki i Bartek z asa do zklasa :!: :!:
bo to...

Napisano: 20 cze 2015, 20:05

"czasy już nie takie same"... to cecha czasów, że się zmieniają :) ja nie narzekam, czego i Tobie życzę
Stempelek... pamiętajmy Go jako Niebieskiego, dobrze?

Napisz może lepiej, jak widzisz ten profesjonalizm, o którym w tytule.
betta
Praktykant
Od: 04 lis 2009, 22:24
Zajmuję się:

Strona 6 z 8    [ Posty: 71 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x