brak profesjonalizmu zawarty w pytaniach ???????????????????????????????????????????????? Cóż za interpretacja, cóż za teza.Zadziwiające.
Ktoś kto posługuje się takim stwierdzeniem - w rzeczywistości jest pusty-natomiast udaje mądrego by nie odstawać od reszty A to mylne założenie, bo reszta tez jest..........?
No właśnie. Ale co to jest ten profesjonalizm?
Ooo jest Ares, czyli moja druga połowa ;) nareszcie.
chętnie porozmawiam-po tylu dniach milczenia..
ps
Ares jak usunąć reklamy? Pytam poważnie. Nie mogę pisać. masakra. Nie pojadę przecież na Litwę, żeby spokojnie rozmawiać na necie?
Pytanie tylko dla profesjonalistów.
Pamiętaj tylko że niektóre strony proszą o wyłączenie adblocka. Na reklamach się zarabia. Jeśli tego nie wyłączysz to nie obejrzysz filmików. Tak chyba jest na Wirtualnej Polsce.
Instalujesz i używasz. Można jeszcze dla pewności zassać polskie filtry by jeszcze skuteczniej blokować polskie reklamy ale bez tego też powinno być OK: https://adblocklist.org/
Wszystko napisane jest.
Wirtualna polska kombinuje. To jedyna stronka z którą adblock sobie nie radzi.
miło ale czasy już nie takie same a szkoda, a co sie stało Stempelkowi, że stracił kolor, czyżby się zrobił czerwony
no ale Kudłaty ciagle awansuje jaki i Bartek z asa do zklasa
"czasy już nie takie same"... to cecha czasów, że się zmieniają ja nie narzekam, czego i Tobie życzę
Stempelek... pamiętajmy Go jako Niebieskiego, dobrze?
Napisz może lepiej, jak widzisz ten profesjonalizm, o którym w tytule.