praca z rodziną PILNE - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 11 z 12    [ Posty: 118 ]

Napisano: 25 lut 2011, 10:52

Pewnie po znajomości.
Bo jak nie wiesz jak zabrać się do pracy to kto ciebie zatrudnił i na podstawie jakich kwalifikacji???
Słuchamy.
~Baśka

Napisano: 28 lut 2011, 12:14

Witam. Pytania lub prośby o wzór planu pracy lub diagnozy traktuję jako poszukiwanie nowych rozwiązań i ewentualnego korzystania z wiedzy innych a nie ślepego powielania druków. W naszej placówce opieramy się na trzech zasadniczych dokumantach. Osoby zainteresowane zapraszam do pisania na adres [email protected]
~Marcin

Napisano: 16 maja 2011, 19:52

proszę o przesłanie wzoru planu pracy z rodziną , wzoru kontraktu i wzoru na przeprowadzenie wywiadu z rodziną .Dziękuję!
~anna28

Napisano: 16 maja 2011, 19:53

to mój e-mail: [email protected]
~anna28

Napisano: 20 maja 2011, 12:12

Jeśli ktoś mógłby również bardzo proszę o jakiś przykładowy wzór planu pracy z rodziną, a także kwestionariusze wywiadu, gdyż nie bardzo wiem w jakiej formie mogę to skonstruować.
Będę bardzo wdzięczna.
[email protected]
~Justyna99

Napisano: 20 maja 2011, 19:58

[email protected] ja rowniez...!!
~Monia

Napisano: 02 maja 2012, 16:32

zaczęłam pracę jako asystent rodziny, zupełnie nie wiem nic na temat dokumentacji, najbardziej interesuje mnie wzor planu pracy z rodziną, proszę o jakakolwiek pomoc, z góry dziekuję [email protected]
~Asia

Napisano: 02 maja 2012, 16:32

zaczęłam pracę jako asystent rodziny, zupełnie nie wiem nic na temat dokumentacji, najbardziej interesuje mnie wzor planu pracy z rodziną, proszę o jakakolwiek pomoc, z góry dziekuję [email protected]
~Asia

Napisano: 04 maja 2012, 11:17

nie wiem jak napisac plan pracy z rodziną moze ktos ma wzor takiego dokumentu proszę pomóżcie [email protected]
~Asia

Napisano: 04 maja 2012, 11:21

A z diagnozy to ci plan nie wynika ????
~ale jaja

Strona 11 z 12    [ Posty: 118 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x